1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Gold Calvusumun Cinsiyeti?

Başlığı 'Tür ve Cinsiyet Belirleme Portalı' kategorisinde sezginyavuz tarafından 29 Ocak 2009 başlatılmıştır.

1. sezginyavuz

sezginyavuz

İsim:
    Sezgin Yavuz
    Merhabalar. Geçen hafta tadınık bir akvaryumcudan 2 tane küçük dişi calvuslarıma erkek bir gold calvus alayım dedim. İçlerinden 7-8 cm civarı olanını ve en babacanını seçtim ancak hala kafamda soru işareti mevcut. Calvuslardan iyi anlamama rağmen bu calvus beni kesin yargıya varmamı sağlamıyor. Yüzgeçleri ve sakin tavırları dişiyi andırıyor. Ancak ağız yapısıda erkek gibi. Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar...

A.P Bot Yazı düzenlemesini kaydetti.: 14 Mayıs 2016
  2. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Sezgin, davranışlarından ve dişilere tavrından daha iyi anlayabilecek olmana ramen, fikrim erkek olduğu yönünde. Sağlıkla besle ve üret inşallah, üretim portalı yavruların yumurtadan itibaren gelişimini ve senin anlatımını bekliyor.

Saygılar...

3. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Temel hocama katılıyorum.Banada erkek gibi geliyor.

4. sezginyavuz

sezginyavuz

İsim:
    Sezgin Yavuz
    Teşekkür ederim. Şimdi emin oldum. Temel Hocam; zaten bir çift damızlık F0 calvuslarım var ve 1 haftalık 100 kadar yavrularıda mevcut. Resimdeki calvusu takviye olarak almıştım.

5. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Sezgin üretim portalı adlı katagoride Calvus üretimi konusunda eksik var. Görsel bir açıklayıcı tecrübe yazısı çok faydalı olacaktır sabit başlık olarak. Tabi içinden geldiği zaman , aman fotoğraflara sahip çık. :D

Saygılar...

Düzenleme: 14 Mayıs 2016
  6. sezginyavuz

sezginyavuz

İsim:
    Sezgin Yavuz
    Temel Hocam; benim için bir şereftir. En kısa sürede bir calvus güncesi adlı konuyla başlayacağım işe. :)

Sayfayı Paylaş