1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

gurami aldım (sarularım ve yanıtlarınız)

Başlığı 'Tatlısu Genel Konular Portalı' kategorisinde ciklet1 tarafından 29 Ocak 2009 başlatılmıştır.

1. ciklet1

ciklet1

Ben tatil için Memleketim İzmire gelmiştim tabi doğal olarak petshooplarada gittim. :D 2 adet devgurami ve 1 adet 3 benek gurami aldım.3 benek gurami erkek diğer ikiside dişi galiba acaba bu iki tür arasında çifleşme ollur mu?Birde ben bunları muğlaya götüreceğim bidonda götürmeyi düşünüyorum otobüsle gideceğim için sizcce ne yapmalıyım? :bilmem:

2. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Dev gurami adı üstünde dev, yani çok aşırı büyüyenleri mevcut, küçük tür ile çiftleşme olanağı olduğunu düşünmüyorum mantıken. Taşıma konusuna gelince, ağzı sıkı kapanan bir kova içerisinde yeterince su ile sorun çıkmaz.
    Saygılar...

3. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Balığın büyüklüğüne uygun bir ağzı kapaklı kova ile,bol hava veren bir pilli hava motoru kullanırsan,balığın naklinde bir sıkıntı olmaz.

Sevgiler.

4. ciklet1

ciklet1

pardon arkadaşlar bal guramiymiş özür dilerim.Birde ben bunları bitkili canlıdoğuran tankıma koyacağım 100 lt bir sorun olur mu? :bilmem:

Sayfayı Paylaş