1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

hangi cins balığın yavrusu daha hızlı büyür??

Başlığı 'Tatlısu Genel Konular Portalı' kategorisinde disjokeyy tarafından 21 Kasım 2008 başlatılmıştır.

1. disjokeyy

disjokeyy

Saygıdeğer hayvansever arkadaşlarım,
    Ben de sizler gibi uzun yıllar balık besleyenlerden biriyim ama genelde japon ve lepistes tarzı balıklara baktım.Şimdi sizlerden öğrenmek istediğim konu şudur:Hangi akvaryum balığının yavrusu daha hızlı büyür ve gelişir?Bunu merak ediyorum ve öğrenmek istiyorum.Bu konu ile ilgili olarak yardımlarınızı bekliyorum.

2. avşarbeyi

avşarbeyi

Ynt: hangi cins balığın yavrusu daha hızlı büyür??

Sorduğunuz sorunun balıkların yetişme şartları ile alakası var.Ama benim gözlemlerim içinde en hızlı büyüyen akvaryum balığı ters yüzen çöpçüdür.

3. disjokeyy

disjokeyy

Aman hocam ters yüzen çöpçü nerde bulacağız?Bulsak da zaten ters yüzecek. Ona bakarken başımız dönmesin :) Ben ciklet düşünüyorum ama o da yumurta balığı olduğundan yavrusu bir hayli gec büyüyüyor.Bu arada ölen de çok oluyor ya da diğer eşler tarafından yeniyor.Buda beni üzüyor ölmeden büyümesi için çabuk büyümesi gerektiğini düşündüğüm için çabuk büyüyen cinsleri araştırıyorum.Sizin de katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim.

4. lepistes

lepistes

İsim:
    Muhammed Ali Tavur

Genelde iyi bakıldığı zaman tatlısu balıklarının yavruları çabuk büyürler. Benim moli yavruları 2-3 ayda erişkin boya ulaşıyorlar. Daha iyi bakılarak bu süre dahada aşağı çekilebilir.

5. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert

Bence pirhanalar en hızlı büyün balıklardır. Her hafta büyürken başınız döner. Tabi eklemek isterim iyi beslerseniz. :hasta:

6. taygun

taygun Guest

Temel Hocam,

Konu dışı olacak ama, bu piranhalardan yavru almak kolay mı?

Saygılar

Sayfayı Paylaş