1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Hangi Dış Filitreyi Almalıyım ?

Başlığı 'Tuzlu Su Kimyası ve Ekipman Portalı' kategorisinde dr_glicocalix tarafından 5 Eylül 2009 başlatılmıştır.

1. dr_glicocalix

dr_glicocalix

İsim:
    Gökhan Emre ÇAÇAMER
    Sizlere dostlarım diye hitap etmek istiyorum. Çünkü akvaryumportali üyelerinin birbirlerine nasıl yardım ettiğini her geçen gün daha çok görüyorum ve diğer sitelerde olmayan bu sıcaklık beni bu portala her geçen gün biraz daha bağlıyor. Konuyla bi alakası yok ama bunu da belirtmek istedim tüm samimiyetimle.

Gelelim sizden isteyeceğim yardıma. Dostlarım 100-30-50 boyutlarında bir akvaryumum var. İçinde 6 dişi 1 erkek pseudotropeus socolofi albino mevcut. Artık bir dış filitre almanın vakti geldi. Sizlerden ricam bana bu boyuttaki bir akvaryumu temizleyecek, olabildiğince sessiz ve bana mali olarak çok fazla yük getirmeyecek bir dış filitre tavsiye etmeniz.

DIY bir dış filitre yapmak niyetindeydim aslında ancak malesef Erzurum da ikamet ettiğim için malzeme bulmakta sıkıntı yaşadım.

Herhangi birinizde fazla olan bir dış filitreyi de uygun fiyata kargosunuda karşılayarak alabilirim. Bu sayede hem benim işim görülmüş olur hemde işe yaramayan bir dış filitre değerlendirilmiş olur. Taktir edersiniz ki öğrenci olduğum için böyle şeylere çok fazla para harcayamıyorum. Sıfır almaktansa ikinci el çalışır durumdaki bir dış filitreyi almayı tercih ederim. ;)

2. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Hangi Dış Filitreyi Almalıyım ?

Merhabalar Gökhan bey.

Akvaryumunuza Atman At EF1 (3335) yeterli gelir. Fiyatıda oldukça makul.

Fakat gönlümüz,bu filitreden 3-4 kat daha verimli ve bu paranın 4/1 maliyeltle bir dıy dış filitre yapmakta. ;)

Dıy filitre portalına göz atmanızı tavsiye ederim. ;) Eminim kendinizinde yapabileceği bir filitre çalışmasını göreceksiniz. ;)
    http://www.akvaryumportali.com/forum/diy-filtre-portali-b114.0/

Ayrıca Erzurum güzel ve büyük bir yerdir. Orda dıy yapımlarda kullanabileceğiniz tüm gereçleri bulabilirsiniz. Zaten bize bu yapımlarda lazım olan şeyler genelde ya kova yada plastik nmutfak gereçleri. Ozan hocam bu malzemelerden harikalar yaratıyor. ;)

3. MYTHDIVER

MYTHDIVER

Olcay arkadaşıma katılıyorum.Bence verilen linkten çok başarılı bir dış filtre yapabilirsiniz.

Sayfayı Paylaş