1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

hangi vatozu almalıyım

Başlığı 'Japon, Vatoz, Çöpçü ve Diğer' kategorisinde enk41 tarafından 11 Haziran 2009 başlatılmıştır.

1. enk41

enk41

Merhaba arkadaşlar 240 lt akvaryumumda 4cm 5 ad yunus,ve 2cm 2 ad. sarı prenses besliyorum bunların yanına vatoz koymak istiyorum.Hangi vatoz türünü koymalıyım?Teşekkürler.

2. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Biraz irice kendini kurtarmış bir leopar vatoz iş görür diye düşünüyorum.

3. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Ercan balıkların henüz çok ufak.Özelliklede sarı prenseslerin. Balıklarından çok büyük vatoz alma. Vatozlar sakin zararsız görünsede aslında gece avcılarıdır. ;) Balıklarına en ugun olanı 4-5 cm boyunda cüce vatozlardır. Cüce vatoz diyorum çünkü akvaryumun ufak olduğundan normal vatozlar ilerde büyüdükçe sorun olur. ;)

4. enk41

enk41

Tamam abi bir şey daha biraz önce akvaryuma baktığımda yunusların birini göremedim baktım kayanın arkasına saklanmış çıkmıyor ordan el attım öyle çıktı ve yüzmekte zorlanıyor ve başında bi karartı var o balık diğer yunuslarla didişiyordu hep acaba ne oldu .

5. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Bence o balıkların yanına cüce vatoz koymamak gerekir, çok vatozum oldu, en devasa vatozuda besledim, 20 cm likte besledim şimdide 15 cm lik var bi tane, vatoz yüzünden hiç balığım ölmedi

6. radenko

radenko

Valla tamamen zevk meselesi bu . Tül kuyruk vatozların dışında tüm vatoz çeşitleri olabilir.

7. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    +1

8. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Ben de Emrah gibi leopar vatoz öneririm... Hem sınırlı derecede büyürler hem de sadece otçul olarak beslenirler...

Sayfayı Paylaş