1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Hello!

Başlığı 'Üye Tanışma Portalı' kategorisinde JuSteven tarafından 19 Mayıs 2009 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. JuSteven

JuSteven Banlı Üye

Hey everyone, is there a specific section I can post about my site on here? I'd just like some opinions if the community has some time. Just wanted to ask before posting it. Thanks!

2. MertBalim

MertBalim

İsim:
    Mert
    Hello, Welcome to the portal. I mean I could not understand much.

Please fill out profile information. Our forum profile information for addressing policy and wish to fill.

3. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Vay Mert :D Helal olsun kardeşim parçalamışsın İngilizce'yi. Wellcome my friend diyebiliyorum ancak :D

4. lcturkey

lcturkey

İsim:
    Levent Cepdibi
    Welcome to the best portal of the Turkey, First of all it would be nice if you could give us some information about yourself your location and your interests and the most important thing is what you want to post here about your website ? .if it is not a trading post I dont think it will be a problem for the portal.

5. MertBalim

MertBalim

İsim:
    Mert
    Levent guys, I think it would be a problem for the portal have also meant that the portal, we have portal aquarium?

6. Desert Falcon

Desert Falcon

Advertisement is forbidden by Administrator... Find another where for your ads...!!!

7. MertBalim

MertBalim

İsim:
    Mert
    şahin abi reklam mı yapmış?

8. lcturkey

lcturkey

İsim:
    Levent Cepdibi
    Arkadaşlar adamın yazdığı görüşlerinizi almak için sitemin adresini yazmamda bir sakınca var mı yok mu ? Bende ona ticari bir mesaj olmayacaksa portalda yayınlamasında bir problem olmayacağını yazdım.Tabiki forum yönetimidir buna karar verecek ama bırakalımda adamın hangi konuda görüşlerimizi istediğini öğrenelim.Yabancı bir arkadaş portalımıza üye olmuş ve bizden bir konuda görüşlerimizi istemekte.Konuyu tam olarak bilmeden bu şekilde davranmamızın uygun olduğunu düşünmüyorum.

9. Desert Falcon

Desert Falcon

Forum language is Turkish.Do you want to add some advertisement on this website ? If so,what about ?

10. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Şahin, konunun Tükçesini yazsan bu arada da konuya herkes hakim olsa nasıl olur. danso:

11. emmi_06

emmi_06

İsim:
    Özgür ABAY
    Hoşgeldin gardaş.

12. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    En güzel cevap Özgürden geldi ;)

13. emmi_06

emmi_06

İsim:
    Özgür ABAY
    Emrah forumdan bu kadar oluyor ancak.Sivilde olsak daha samimi olurdum. :hepiniziseviyorum:

14. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    :D :D Özgür Abi bittim yaa :D ALLAH seni her daim güldürsün inşallah :D Hayret bişey yaa :D :D :D :helalolsun: em34:

15. MR_EREN

MR_EREN

İsim:
    Eren Eroğlu
    Arkadaşlar konu iyice geyiğe sarmaya başladı ;)

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.

Sayfayı Paylaş