1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Herkese merhaba

Başlığı 'Üye Tanışma Portalı' kategorisinde hande tarafından 11 Nisan 2009 başlatılmıştır.

?

Melek balıgım çok saldırgan sebebi ne olabilir?

1. Yalnız kaldğı için.

oy sayısı 0
    0,0%
  2. Onu huzursuz eden bir şeyler var.

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. hande

hande

Ben hande DİRLİK. Hep bir akvaryumum olsun isterdim. Ve nihayet şükürler olsun dileğim gerçekleşti. Tam üç senedir mutlu mesut geçinirken. İş gereği şehir dışına çıkmak zorunda kaldım. Beş gün ayrlıktan sonra, sanki doğru olmayan bir şey vardı. Ve kısa bir süre sonra her şeyi anladım. Melek balığım. ağız-funkusu diye bir hastalığa yakalanmış. Bu hastalığı, sitenizin sayesinde öğrendim. Ve bende böyle cana yakın ve ılımlı kişilerle karşılaştığım için bu siteye, üye olmaya karar verdim. Unutmadan. Ali beye teşekkürler sayesinde küçük meleğim iyileşiyor. Bütün üyeler sizlerle tanıştığıma memnun oldum.

2. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Öncelikle aramıza hoşgeldiniz Hande hanım.. Forum olarak kendimizi iyi yansıtmış olacağız ki bizi hemen tanımışssınız :) ağız fungusu olayını atlattığınıza sevindim bunlar olabilcek şeyler ne yazık ki.. Anketinize göre meleğinizde hırçınlık başlamış.. Bunun çeşitli sebepleri olabilir.. Tankınıza yeni balık eklediniz mi acaba son zamanlarda ? Eğer en eski balığınız saldırganlaşan meleğiniz ise sonradan kattığınız balıklara karşı "buraların hakimi benim" demek için diğer balıklara karşı saldırgan hareketler sergileyebilir.. Melek tecrübem çok yok ama ilk aklıma gelen tanı bu oldu.. Melek balığı besleyen diğer arkadaşlarda bilgi vereceklerdir eminim..

Tekrar aramıza hoşgeldiniz der ve profil bilgilerinizden isim kısmını doldurmanızı rica etmek isterim.. Daha sonra ki konularda yardımcı olmak isteyen arkadaşlar hem hitapta zorluk çekmezler hemde forum kuralları gereği bunu tüm üyelerimizden istiyoruz.. :) Gerçi isimden belli oluyor ama ben genede hatırlatıyim istedim.

İyi günler , keyifli paylaşımlar..

3. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Hande hanım,aramıza hoşgeldiniz. :cicek:

Umarım aramızda hoş vakitler geçirir kıymetli paylaşımlarda bulunursunuz.

4. kumkapılı

kumkapılı

Yer:
    küçükçekmece/cennet
    İsim:
    Doğan
    Hande hanım,aramıza hoşgeldiniz. bende sizin gibi yeni üye oldum bu güzel sitemize inanın çok doğru adrestesiniz sitemizde bilgi paylaşım herşey hat safhada kimse yardımını esirgemiyor herkes taşın altına elini sokabiliyor bunun için ayrıca tüm arkadaşlara teşekkür ederim. inşallah hoş vakit geçirmeniz dileğiyle saygılar.

5. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Aramıza hoşgeldiniz... Keyifli paylaşımlar dilerim...

Volkan'ın dediği gibi eğer başka balık ekledi iseniz hegomonya kurmaya çalıştığı için böyle yapıyor olabilir... Ama balığınızın ağız-mantarı olduğunu da belirtmişsiniz... Siz yokken ve balığınız hasta iken akvaryumunuzdaki diğer balıklar meleğinizi tartaklamaya kalkmış olabilir... Melek balıkları yavaş yüzen balıkalr oldukları için bu gibi durumlara sıklıkla maruz kalabilirler... Özellikle de boyutları büyüyüp de akvaryumdaki hareket imkanı iyice kısıtlandığında...

Akvaryumda başka hangi türde balıklarınız var? Bence biraz kabahati onlarda aramak lazım... Saldırana değil saldırtana da bakmak gerek...

6. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Aramıza hoşgeldiniz Hande hanım, balığınız için geçmiş olsun.
    Keyifli paylaşımlar dilerim

7. sedatceyhun

sedatceyhun

İsim:
    Sedat Gezer
    Hoşgeldiniz.

8. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Hoşgeldiniz Hande hanım.

9. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Aramıza hoşgeldiniz Hande Hanım. Umarım keyifli vakit geçirirsiniz.

Saygılar...

10. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Hoşgeldiniz Hande Hanım :cicek:

11. emmi_06

emmi_06

İsim:
    Özgür ABAY
    Hande hanım,aramıza hoşgeldiniz.
    Sitemiz bir aile gibidir :hepiniziseviyorum: Bunu sizlere hissettirebildikse ne mutlu bize.

12. farukocak55

farukocak55

Hande hanım,aramıza hoşgeldiniz.Keyifli paylaşımlar...

13. hande

hande

Ay sağolun, bende sizin gibi sıcak kanlı insanlarla karşılaştığım için çok mutluyum. Artık mutlu mesut geçiniriz inşallah. Sizden aldığım bilgilerin bana çok faydası oldu. Herkese tekrardan merhaba ;)

14. fuat18

fuat18

hoşgeldiniz hande hanım bizlerde sizi tanıdımıza memnun olduk umarım bundan sonrada keyif alarak takip edersiniz saygılar

15. sherides

sherides

İsim:
    Elif TEREM
    Aramıza hoşgeldiniz Hande Hanım.
    Balığınıza da geçmiş olsun.
    Bayan arkadaşlarımızın sayısının artması beni çok mutlu ediyor :hepiniziseviyorum: :basardim: :basardim: :basardim:

16. wildmalawi

wildmalawi

Hande hanım aramıza hoşgeldiniz. Balığınız inşalah en kısa sürede eski haline döner

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.

Sayfayı Paylaş