1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Herkese Merhaba

Başlığı 'Üye Tanışma Portalı' kategorisinde mustafakayacik tarafından 1 Eylül 2009 başlatılmıştır.

1. mustafakayacik

mustafakayacik

İsim:
    Mustafa Kayacık
    10 tane cikletten geriye 2 tane kaldı. Ne yapsak diye düşünürken Hasan ACAR'ın akvaryum hobisiyle ilgilendiğini öğrendim. (Hasan Hocayla meslektaşız.) Balık katili bir arkadaşınızı aranıza kabul edip tövbe etmesine yardımcı olursunuz umarım :F

2. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Herkese Merhaba

Aramıza hoşgeldiniz Mustafa bey , doğru yolu bulmak için doğru yere geldiniz. can:gif Şaka bir yana tanganyika ve malawi üzerine gayet bilgili ve size yardımlarını esirgemeyecek bir arkadaş grubumuz var ve hergün yenileri ekleniyor.

Forumumuzda çok değerli paylaşımlar bulunmaktadır.Merak ettiğiniz herşeyi ilgili konuların altında görebilirsiniz olmadı sorabilirsiniz.Seve seve yardımcı oluruz.

Akvaryum Portalı ailesine tekrar hoşgeldiniz toka:gif

3. hasanacar

hasanacar

İsim:
    Hasan Acar
    Herkese Merhaba

Mustafa Hocam, hoşgeldin. Sen de benim gibi forumu baştan sona okumaya başla. 2 ay sonra bu başlığın altına gelip, "Hey gidi günler!" dersin. ;)

4. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Hosgeldiniz Mustafa Bey, insallah istadiginiz gibi bir akvaryuma kavusursunuz.

Cep mesaj...

5. sedatceyhun

sedatceyhun

İsim:
    Sedat Gezer
    Hoşgeldiniz.

6. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Herkese Merhaba

Mustafa hocam hoşgeldiniz. :cicek:

Ne tür cıchlıd besliyorsunuz ? Akvaryumunuzu ve balıklarınızıda paylaşırsanız seviniriz. ;)

7. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Herkese Merhaba

Aramıza hoşgeldiniz hocam. Beslediğiniz canlılar hakkında biraz bilgi verirseniz sevniiriz.

Saygılarımla...

8. kaan07

kaan07

İsim:
    Kaan ÖNCÜ
    Herkese Merhaba

Hoşgeldiniz.

Sayfayı Paylaş