1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Herkese selamlar

Başlığı 'Üye Tanışma Portalı' kategorisinde LoveInTheDark tarafından 7 Temmuz 2009 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. LoveInTheDark

LoveInTheDark

Selam ben mehmet eskişehirliyim öncelikle güzel bir site paylaşımcı hep böyle kalır inşallah.Uzun zamandır hobiye ara vermiştim.15 ay kadar :D ama şimdi yeniden başladım.Canavarlarımın daha mutlu ve sağlıklı olmasını istiyorum o yüzden burdayım.Saygılarla

2. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Hoşgeldiniz Mehmet Bey, :cicek:

İtiraf etmem gerekirse üyelik adınızı görünce LoveInTheDark olarak ve konu açma hazırlığına hızlı giriş yapınca reklam amaçlı yabancı üyelik dedim. :D :D

Keyifli paylaşımlar, inşallah hep birlikte canavar gibi balıklara sahip oluruz. canım.gif

3. sconat

sconat

İsim:
    Ozan Sıdal
    Hoşgeldiniz Mehmet bey. ;) mutlu mesut paylaşımlarda buluşmak üzere. dost:

4. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar dilerim :cicek:

5. sedatceyhun

sedatceyhun

İsim:
    Sedat Gezer
    Hoşgeldiniz.

6. sadangur

sadangur

İsim:
    şadan gür
    Hoşgeldiniz , hangi tür balık bakıyorsunuz ?

7. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Öncelikle hoşgeldiniz...

Ben de Meltem hanım gibi Canavarlarınızın cinsini merak ettim...

8. turqer

turqer

İsim:
    Türker Sezgin
    Hoşgeldiniz, keyifli paylaşımlar dilerim :)

9. LoveInTheDark

LoveInTheDark

Bu işe ilk bir arkadaşımın hediye ettiği lepistesle başlamıştım.Askerden dönünce yine başlamak istedim ve şans gene bana güldü.Çok samimi bir arkadaşım akvaryumu atacam balıklara yer arıyorum dedi tabi bnede aldım.Şuanda canlı doğuranlarla ilgileniyorum yine.Gambusya ve lepistes beslediğim tankım var 70 litre.Gambusya ve lepistes bir arada yaşamaz kuyruk yer derlerdi ama çok şükür 2 aydır hiçbir sorun yok 3-4 kezde kırma yavru aldım:)Mesajları görmemiştim kusura bakmayın geç oldu ama

10. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Mehmet bey sizinle çok sohbet edeceğiz belli :)
    Umarım gambusya kırması balıklarınızı fotoğraflayıp bizede gösterirsiniz, bu konuya birazcık ilgim vardırda :cekingen:

11. LoveInTheDark

LoveInTheDark

Elbette biraz büyüsünler hele bi serpilsinler neden olmasın ;) Arkadaşıma sordum bunları bizim buralarda belediye göleti gibi biryerden almış çocuklarda yanlarına atmış zaten lepistes falan zamanla birbirlerine süper bir uyum sağlamışlar.Galiba huyları değişmiş olacakki bu kadar uzun süredir kayıpsız kardeş kardeş yaşıyorlar.Ben akvaryuma ilk lepistes getirdiğimde ölüm beklemiştim ama çok şükür herşey güzel gidiyo.

12. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Yani hepsi yavrumu şu anda ?

13. LoveInTheDark

LoveInTheDark

İlk yavrularımın tamamı ısıtıcı yüzünden sizlere ömür malesef.Isıtıcının ömrü dolmuş balıklarıda yanında götürmüş.Son 3 günde 2 balığım yavruladı.Birer gün arayla o yüzden az büyüsünler diyorum.

14. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Gambusya yavrusu olduğuna nasıl emin olabildiniz 3 günlük yavruların ;) neyse az büyüsünler hep birlikte bakacağız artık inşallah gerçekten gambusya kırması alablmişsinizdir, inşallah dişi balıklarınız size yavru saf lepistesler ile süpriz yapmazlar.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.

Sayfayı Paylaş