1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Hiç aklıma gelmedi

Başlığı 'AP Portal Blog- Üye Tank Tanıtımları' kategorisinde ogiler tarafından 20 Eylül 2009 başlatılmıştır.

1. ogiler

ogiler

İsim:
    OĞUZ URALER
    Hiç aklıma gelmedi

Bu fotoları çektikçe çekiyorum palamutu yiyince poz veriyorlar. saat:gif

2. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Hiç aklıma gelmedi

Şaka gibi ya , harika bir canlı gerçekten.. Oğuz tebrik ederim seni gerçekten.. Geleceğin Yıkıktemo'su olabilirsin , hocan Temel abi olduktan sonra buna şaşırmam zaten :) Bu arada sizin bu olayınıza olan cahilliğimi mağzur görün , palamut verdim derken anemonu balıkla mı besliyorsunuz ve nasıl beslenmesi acaba ? İçine nemo'lar girdiği halde bişey yapmıyor ama palamutu yiyor huh: Bu canlıya yabancı değilim aslında simasını biliyorumda huyunu suyunu bilmediğim için meraktan soruyorum..

3. ogiler

ogiler

İsim:
    OĞUZ URALER
    Hiç aklıma gelmedi

Balığı küçük parçalar halinde veriyorum ayrıca nemoyu yutana kadar nemon okyanusun öbür ucuna kaçar. .Ş.
    Temel abi varken herşey oluruz.Birde okyanus yaptırırız evimize sığdırabilirsek. dön:gif Hazır bunlar bana poz veriyor rüşveti aldılarya. :)Biraz foto çekmessek boşa gider.
    Lekelere değil anemona bakın.Öpeyim böyle canlıları. aliye:gif

4. cimlikaya

cimlikaya

Yer:
    İST.
    İsim:
    Teoman Çimlikaya
    Hiç aklıma gelmedi

Selamlar .Fazla palamut vermemelisiniz eti yağlı olduğu için suyu bozar balık verecekseniz mezgit balığını vermelisiniz. :heyo:

5. ogiler

ogiler

İsim:
    OĞUZ URALER
    Hiç aklıma gelmedi

Miktarı az zaten o kadarı yağlanma yapmaz.

6. U.Uçar

U.Uçar

İsim:
    Ufuk UÇAR
    Hiç aklıma gelmedi

İlk zamanlar benim de nanomda olan hatta bir tanesi hala mevcut olan güzel bir fotosentetik olmayan anemon türü.Maalesef sadece yem zamanı, yem lediğiniz sürece açık kalarak güzelliğini sergiliyor diğer zamanlar kapalı.

7. ogiler

ogiler

İsim:
    OĞUZ URALER
    Hiç aklıma gelmedi

Ne yazık ki keşke hep açsa rahatsız oluncada açıyorlar çok fazla akıntıya mağruz kalınca açıldıklarını gördüm.

8. U.Uçar

U.Uçar

İsim:
    Ufuk UÇAR
    Hiç aklıma gelmedi

Fazla akıntıyla açılmalarının nedeni de, akıntıyla onlara taşınan/taşınabilecek yiyecekleri beklemekle alakalı. Yani yine duygusallık ön planda :)

9. ogiler

ogiler

İsim:
    OĞUZ URALER
    Hiç aklıma gelmedi

Varsa yoksa yemek bunlara.

Sayfayı Paylaş