1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

iş yerimdeki karma malaviler

Başlığı 'Tatlı Su Akvaryum Tanıtım Portalı' kategorisinde kumkapılı tarafından 24 Haziran 2009 başlatılmıştır.

1. kumkapılı

kumkapılı

Yer:
    küçükçekmece/cennet
    İsim:
    Doğan
    Temel bey, size bahsetmiş olduğum işyerimdeki akvaryumdan görüntüler bu tank'da hiç bir şekilde müdahale söz konusu değildir yavrular kendi kendine, büyüyen büyüyor 15 günde bir su çekimi başka hiç bir şey yok ne tuz ne dengeleyici hiç bir madde koymuyorum sade SU temel bey bakın resimlerde bir adet beyaz prenses var akvaryumda büyüyen yavrulardan biri ama ister inanın ister inanmayın o mavi prenseslerden çıktı çünkü ben hiç bir şekilde beyaz prenses almadım zaten pekde sevdiğim söylenemez sanırım albino denilen genetik sorundan meydana geldi

2. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Ellerinize saglik. Fotograf gorme imkanim yok, ilk firsatta bakacagim. Enteresan bir gelisme olmus beyaz prenses konusu. Dediginiz gibi bir gen sorunu oldu sanirim. Konuyla ilgili arkadaslarin bu konuya yorumlarini ben de merak ediyorum.

Cep mesaj,imla klavyeden.

3. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Fotoğrafları görme imkanım olunca başlığı inceledim, yine sağlıklı, bakımlı titizlikle düşünülmüş güzel bir akvaryum. Doğan Bey, balıklara ve akvaryumlara karşı olan hassasiyetiniz ve başarınızından kutlarım. Ben bir balığın sağlığını anlamak için önce gözlerine bakarım, maşallah naz: Balıkların gözleri ferfecil okuyor. :F

4. kumkapılı

kumkapılı

Yer:
    küçükçekmece/cennet
    İsim:
    Doğan
    Çok teşekkür ederim Temel bey. elimden geldiği kadar ile beslediğim canlılara en iyi ortamı sağlamak için uğraş veriyorum tabiki sizlerin engin tecrübeleri sayesinde bilgi dağarcığımı genişletiyorum.

Sayfayı Paylaş