1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

iş yerindeki bitkili akvaryumumuz..

Başlığı 'Tatlı Su Akvaryum Tanıtım Portalı' kategorisinde taner71 tarafından 28 Eylül 2009 başlatılmıştır.

1. taner71

taner71

2. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK

Taner Bey kütük biraz büyük geldi bana. Onu enlemesine ortadan keserseniz daha görsel durur bence. Zamanla güzelleşebilecek bir akvaryum. Sanırım yeni kurmuşsunuz.

3. safak

safak

Güzel bir akvaryum.Ama hüseyinin dediği o akvaryuma o kütük biraz büyük gelmiş. naz:

4. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan

O akvaryumu yakından görmüş birisi olarak çok yakıştığını söylemek istiyorum arkadaşlar izninizle saygılar:gif Akvaryum muazzam büyüklükte ve kütükte büyük olmasına rağmen heryerden gayet güzel boşluklar var.Ama fotoğrafta çok büyükmüş gibi duruyor.. O kütüğün üstünde ki oyuğada cüce vatoz yumurta dökmüştü onuda ilk ben görmüştüm belirtmeden edemeyeceğim :D

5. stablizer

stablizer

Akvaryumun boyutları 130/40/60h.1200lt/sa lik bir Ehiem ve 1000Lt/sa lik bir Atman pompa ile filtre ediliyor.200 w ısıtıcı Atman marka.Aydınlatmada 5 adet T5 florasan ve 2 adet Osram bitki florasanı kullanıldı(36w).İç dekorasyonda 3 adet mango kökü,siyah bazalt kum(50kg),ağaç fosili kayaları ve mavi arka fon kullanıldı.
    İçindeki bitkiler:Bacopa,cüce Crypto türleri,anubias türleri,Tiger Red Lotus,Volkanın hediyesi olan Çınar ve Saz var.
    Balıklar:Volkinin Endlers'ları,Lepistes,Sarı renkli moli gibi,Velifera gibi bir çift balık.Kırmızı Plati,Neon,Kırmızı Burun Tetra,Magrakanta,Çöpcü(Fen işleri müdürlüğü kadrolu personeli),Albino cüce vatoz(15 cm yi geçti erkek nasıl cüceyse)
    Arkadaşlar herşeyden önce işyeri akvaryumu ve çok ilgilenme şansımız olmuyor.Allahdan Volkan ve müthiş çaycımız Salman Abi varda onlar ilgileniyor ara sıra.Akvaryum kurulalı 1 sene oldu fakat 3 ay önce yeni dizayn yapıp kum ekledik,dolayısıyla bitkiler yeni oturuyor.Aydınlatmada problem var 1 aydır ilgilenemiyorum ama halledeceğim.Kütük söylediğiniz gibi büyük ama muhteşem gözüküyor.Görmeniz lazım gerçekten.Son olararak bitkiler iyice tuttuğunda bitkileri tekrar dizayn edip son halini vermeyi düşünüyoruz.
    Son olarak Lotusun(kaya ile ayrılan yerin üstünde) yukarıya doğru uzanan kollarına dikkat çekmek istiyorum.Çok güzel bir görüntüsü var.

6. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert

Teşekkürler Serdar, iş yerindeyim ama sizlerin elinden çıktıktan sonra güzel olmayacak akvaryum olacağını sanmıyorum. Sağlıkla devam ettirirsiniz inşallah aynı güzelliği. Paylaşım ve fotoğraflar için teşekkür ederiz.

7. stablizer

stablizer

Yakın zamanda dahada güzel olacak Abi,sağolasın...

8. atlantisprensi

atlantisprensi

İsim:
    Volkan ERİKÇİ

Çok hoş. Ellerinize sağlık.

9. sconat

sconat

İsim:
    Ozan Sıdal

Harika bir akvaryum olmuş kutlarım çok güzel. :basardim:Bitkili akvaryumlar başka güzel oluyor . .8. Bitkileri ben akvaryumcularda niye görmüyorum siz nerden alıyorsunuz?

10. taner71

taner71

biraz araştırmayla ve dolaşmayla sende bulabilirsin.online siteler var..ve birkaç bu işi iyi yapan akvaryumcular..

11. kaan07

kaan07

İsim:
    Kaan ÖNCÜ

Güzel, süper bi akvaryum tebrikler.

Sayfayı Paylaş