1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

KöpekBalığım cok hareketsiz

Başlığı 'Tatlı Su Hastalık Tedavi Portalı' kategorisinde ekotim tarafından 12 Eylül 2009 başlatılmıştır.

1. ekotim

ekotim

İsim:
    ahmet öztürk
    Arkadaslar gecen be evde yokken küçük kuzenim balıklara fazla yem vermiş daha sonra köpekbalıgımın karnı sisti.Fazla yemekten yarın ölür dedim.Ama ertesi gün karnı inmiş ve hareketsiz duruyor.Öldü dedim süzgecle almak istedim ama irkildi.Yem atalı 2 gün oldu ama hala yasıyor.Ama tek sorun eskisi gibi hareketli degil.Sizce ölücek mi?

2. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK

Yorum yapmak biraz zor hocam. Balığınız aşırı yemlemeden değil de başka bir sebepten dolayı bu tür hareketsizlikler gösteriyor olabilir. Su ile oynama yaptınız mı bu aralar ?

Saygılar...

3. ekotim

ekotim

İsim:
    ahmet öztürk
    Dün kum azdı kum aldım 8-10 kere yıkadım sonra hazır el atmışken akvaryumun kumunu camını filan bir temizleyim dedim. Suyu değiştirmeyeli baya olmuştu yani genel temizlik yaptım.Dinlenmiş arıtılmıs su koydum.

4. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem

Köpek balığı dediğiniz pangasius ise eğer yüzme ihtiyacı duymadığı için öyle duruyor olabilir.Koyduğunuz sudaki oksijen saturasyonu fazla olduğu için yüzme gereği görmüyor.Sudaki oksijen azaldıkça hareketlenmeye başlayacaktır.

5. ekotim

ekotim

İsim:
    ahmet öztürk
    İlginiz için tesekkürler.Bu forumu gercekten cok sevdim.Bircok soruma cevap aldım.köpekbalığım hareketlenmeye basladı.Fazla oksijenden dolayı öle olmus sanırım birde akvaryumda ki süsler ve bitkiler birbirine yakın tutum ve geniş bir alan bıraktım sanırsam buda etkili oldu.Bu bilgiyide bu forumdan almıstım.Daha küçük süsler ve bitkiler alıcam.Bu daha iyi bir sonuc vericektir.Tekrar tesekkür ederim

6. safak

safak

Balığınıza eğer geç kalmadıysanız hemen ıspanak veya semiz otu,marulda olur verin.eğer tek başına yemez ise kıymayla karıştırıp verebilirsiniz.Balığınız büyük ihtimalle çok yeme dayalı fondiksyon kabızlık yaşıyor.Çiğ kıyma veya tavuk ciğeri gibi ama tavuk ciğerini kıyma gibi çektirin bütün atarsanız daha kötü olur ufak parça olarak atın % 80 iyileşme durumu var.

7. ekotim

ekotim

İsim:
    ahmet öztürk

Suan bir anormallik yok eger tekrar olursa verdiginiz bilgiyi uygulayacagım.

Sayfayı Paylaş