1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

küçük malawim

Başlığı 'Tatlı Su Akvaryum Tanıtım Portalı' kategorisinde balıkosman tarafından 6 Temmuz 2009 başlatılmıştır.

1. balıkosman

balıkosman

İsim:
    Osman Tuna
    Merhaba benim küçük malawi gölüm.fotoğraflar güzel çıkmadı. :( 700 litre akvaryum.

2. turqer

turqer

İsim:
    Türker Sezgin
    Maaşallah balıklar çok sağlıklı görünüyor naz:
    Tek bir sorum olacak.. Bu arka fonda ısrarcı mısınız?

Böyle güzel ve büyük bir akvaryuma derinlik katabilecek kayalıklı arka fonlar bulabilmek mümkün. Elbette sizin tercihiniz. Sadece fikrimi sölemek istedim :)
    Sağlıklı balıklar.

3. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Balıklar gerçekten sağlıklı görünüyor. Arka fon konusunda Türker'le aynı fikirdeyim. Benim sorum farklı tabi, akvaryum üzerinde bir hazne var, sanırım filtre doğru mu ? Kendiniz mi yaptınız ?

4. lepistes

lepistes

İsim:
    Muhammed Ali Tavur
    Akvaryumuz gayet güzel maşallahı var. Abi üsttekinin askı filtre olması lazım.

5. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Balıkların güzelliğine diyecek yok naz: değmesin.. Benim içimde ki bastırılmış bitkili akvaryumda kayalıklı arka fon hayalimide Onur bey zannedersem tam tersi olarak hayal etmiş ki o arka fonu koymuş heralde. :) Ama bu güzel tanka arkadaşlarımızında söylediği gibi dekorunuzla uyumlu kayalıklı bir fon eklerseniz çok daha güzel bir derinlik katacağınıza eminim..

Sağlıklı balıklar yetiştirmenizi ve tankınızla çok uzun süreler keyifli vakitler geçirmenizi dilerim.

6. balıkosman

balıkosman

İsim:
    Osman Tuna
    Hiç ısrarcı değilim arka fonda. :F hatta boyamayı düşünüyorum.balıklarım evet gerçekten bakımlı ve sağlıklılar.kışın ısı sorunu var akvaryum ev içinde değil ama çok sorun olmuyor ısıtıcı biraz fazla çalışıyor ve çok aşırı soğuklarda ikincisini bağlıyorum o kadar.

7. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Akvaryumların arkalarının boyanarak arka fon oluşturulması genellikle büyük akvaryumlara has bir uygulama sizin akvaryumunuza bence büyük.

8. lepistes

lepistes

İsim:
    Muhammed Ali Tavur
    Onur abi askı filtrenin motor kısmı aşağıda olsa daha iyi olur bence.

9. stablizer

stablizer

Onur Hocam naz: değmesin diyorum,pek güzel canavarlar.Şimdi durduk yere bana Malavi akvaryumu kurdurtacaksın yani.

10. balıkosman

balıkosman

İsim:
    Osman Tuna
    Teşekkür ederim arkadaşlar ilginize.Kafa motoru akvaryumun içinde zaten ama demek istediğiniz tabana yakın olsun pislikleri çeksin ise zaman zaman o şekilde çalıştırıyorum.öteki türlü hortum kötü görünüyor.biraz yukarı çekiyorum.

11. ecemkoten

ecemkoten

İsim:
    Ecem Köten
    Cevap: küçük malawim

Maşallah çok küçükmüş :)
    Ellerinize sağlık çok güzel :)

12. kerem11

kerem11

İsim:
    Kerem Ürütürk
    Cevap: küçük malawim

Süper görüntüler bunlar ama bu karma balıklardan yavru aldığınız varmı ?

Sayfayı Paylaş