1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Killifıshler seçiminizi yapın

Başlığı 'Afrika ve Asya Balıkları Forum' kategorisinde YIKIKTEMO tarafından 20 Mart 2009 başlatılmıştır.

1. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Selam,

Killifısh gerçekten çarpıcı bir tür. Platformlarımızda hak ettikleri yeri henüz bulamamış olmaları şaşırtıcı. İthali yaygın olarak gerçekleşmiyor. Oysa getirilmesi durumunda hobici tarafından rabet göreceğine şüphe yok. Yıllık türlerinin olması satın alınacak türler hakkında araştırma yapmayı gerektiriyor. Bu durumda akvaryumlarda üretilmeleri zorunlu gibi. Zira bize gelene kadar geçirdiği süre bilinmezliği sıkıntı yaratacak bir konu olarak karşımıza çıkacaktır. Akvaryumlarda üretilmeleri bu sıkıntıların önüne geçerken, akvaryumumuza ekleyeceğimiz bu güzel türün akvaryumlarımız anlamında da devamlılığını sağlayabiliriz.

Fotoğrafları büyültebilirsiniz.

Renkleri ve karakterleri gerçekten cazibe odağı olmalarına yeterli oluyor. Sizlere genel olarak türlerini gösteren fotoğraflar paylaşmak isterim. Genel olarak bakımları ve üretilmeleri hakkında bilgi kendi katagorisinde paylaşılmıştır ve bulunmaktadır.

www.akvaryumportali.com bak:

Saygılar...

2. Desert Falcon

Desert Falcon

1. fotoğradtaki harika !

3. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    1. resmin hemen altındaki Cimbomlu Killifish...

Rerere-rarara...

4. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    1. resim mükemmel.

Saygılar...

5. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Bende sol üstten altıncı resime hayran kaldım. :)

6. Desert Falcon

Desert Falcon

Abiler satın mı alıcaz yoksa yerinden mi tutacağız bu balıkları? Lepisteslerimi elden çıkardıktan sonra almak istiyorum yardımcı olabilecek var mı ?

7. Desert Falcon

Desert Falcon

Hiç mi bilen yok? Nasıl temin olunur bunlar ?

8. gokhanaltintas

gokhanaltintas

Bu balıkların malesef çoğu ülkemizde yok ülkemizdeki endemik burdurakis gibi türleri de sadece üretebilme bilgi ve becerisi olan arkadaşlar (varsa) harici doğadan toplamamakta fayda var sanırım. Bu balıklardan bazısı izmir bornova tropikal akvaryumda var bir süredir getiriyorlar ama hayvanlara uygun ortamı şimdilik sağlayamayacağım için aç gözluluk edip almıyorum ama kendimi de zor tutuyorum..

9. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    aphanius Burduricus, aphanius villwocki, ve aphanius mento bildiğim kadarıyla ülkemizde var mento yaygın olmasada hobicilerde bulunur ama diğer iki tür zaten tehlikede olduğundan pek yok

Sayfayı Paylaş