1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Kiraz karides

Başlığı 'Karides ve Salyangoz Forumu' kategorisinde safak tarafından 27 Ağustos 2009 başlatılmıştır.

1. safak

safak

Arkadaşlar kiraz karides almayı düşünüyorum ufak 15 tl lik akvaryumlar var bi 5 litre falan bu akvaryumda kiraz karides yaşarmı? ve üretebilirmiyim? Birde en son hangi boya kadar büyüye biliyorlar.

2. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    4 cm olabilir en fazla, o boyda akvaryumdada yaşar ve ürer ama bolca bitkilendiriniz

3. *KONT*

*KONT*

1.35-40 LT olmalı
    2.Fiyatları şehirden şehre değişir.Kayseride hepsi 5 TL karideslerin.
    3.Yemleri onlar için fark etmez.Her türlü yemleri yerler.
    4.5 LT bence çok az olur hayvanlara. Hem de o akvaryuma bitki de koyman lazım.
    5.Yapmanı tavsiye etmem.Ama üretim yapabileceğin balıkları tavsiye edebilirim.(Molly,lepistes)1e 2d biçiminde bu 2 balıktan birini seçip 15 lt bir akvaryumda üretim yapabilirsin.Çok sağlıklı olmaz ama illa yapacağım diyorsan...

4. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    15 lt'lik tankta karides besleyebilirsinde üretebilirsinde ama o tanka balık koymayı düşünme tabii. Zaten yeterince ufak. Belki yavru boylandırma tankı olarakta aynı anda kullanabilirsin. Çok fazla balık koymamak kaydıyla. Gerçi zaten ölen balıklar anında karidesler tarafından tüketiliyorlar. Bakımı çok kolaydır.. Biraz kum , bir kütük birazda jawa moss yosunu senin işini rahat rahat görür. ;)

MESUT_KERİM bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş