1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

KIZIM HORON TEPERSE :)

Başlığı 'Hayata Dair Her şey' kategorisinde reis tarafından 11 Şubat 2009 başlatılmıştır.

1. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    naz: naz: naz: Merhabalar;bu akşam tv de karadeniz programı vardı.Programı seyrederken 7 yaşındaki kızım birden ayaklandı ve başladı horon tepmeye.Eee babasının kızı bazen onada benim gibi geliyorlar :D Bende aldım elime camerayı ve başladım kaydetmeye :) Videoyu upload edemeyince,sağolsun Faruk kardeşimden rica ettim ve o upload etti.Kendisine teşekkür ederim.

Temel hocam;bir ara düğüne felan gitsekte benim kızı aramıza alıp bi güzel horon tepsek.Ne dersin? :horon: :D

[google_video=425,350]7738966492050643548&ei=fwKSSabPDoL8igKR1vm8Cw&q=KIZIM+HORON+TEPERSE[/google_video]

2. farukocak55

farukocak55

Ne teşekkürü abi ne demek ihtiyacın olduğu anda ben buradayım.Lafı bile olmaz Olcay abi.Bu arada maşallah çok güzel horon tepiyor.Allah annesine babasına bağışlasın...

3. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    hahahahah maşallah yaa hocam Allah bağışlasın , valla süper oynuyor helal olsun.. Abicim insanın kendi müziği gibisi yok yiğenimizde devam ettirsin unutmasın danslarımızı aferim ona valla takdir ettim.. em34: em34:

4. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    naz: Maşallah hocam güzel oynuyor. Halk oyunlarına yollarsın artık. Öğrensin gençlik bırakın. :D

5. james_34

james_34 Üstad Üye...

İsim:
    can candaş
    Maşallah naz:

ALLAH(c.c) analı babalı büyütsün.

Bu arada Faruk, kullandıgın videonun boyutunu küçültmeye yarayan programı yazarmısın?

Bu arada mpler nasıl ? :)

6. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Horon kızın ruhuna işlemiş abi. :D ALLAH analı babalı büyütsün. Gerçekten güzel oynuyor. em34: Tebrik ederim.

Saygılar.

7. lepistes

lepistes

İsim:
    Muhammed Ali Tavur
    Allah bağışlasın abi, karadenizli olduğunuzu bir kez daha ıspatladınız . :horon:

8. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Ahhaaaahaaa dik oyna :horon: vur vur vur vur ha ha :horon:
    Maşallah allah analı babalı büyütsün

9. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Olcay Hocam, kızına Maaşallah naz:

Az önce de senin üye resimlerindeki fotoğraflarına bakıyordum... Orada birkaç resminde kızında vardı... Maaşallah gözlerinden zeka fışkırıyor... naz:

10. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Arkadaşlar teşekkür ederim.Allah cc. cümlemizin çocuklarını analarına babalarına bağışlasın.

Benim kızdan büyük iki tanede abisi var.Abileri pek oyun sevmezler ama kız başka :) Tencere tıkırtısı duysa oynuyor :D Heleki bizim oraların havasını duymasın. :horon:

11. melike

melike

İsim:
    melike
    Maşallah nazar deymesin. naz:
    Şarkı bitene kadar oynadı valla yorulup yarım kesmedi bravo. em34: em34: em34:

12. emmi_06

emmi_06

İsim:
    Özgür ABAY
    Maşallah abi,ALLAH(cc)analı büyütsün.Çok güzel oynamışta kameramanda iş yok. :D :D

13. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Sony kasetli kameramın kafası kirlenmiş ve kayıt yapmıyor.Temizleme kasedi olmadığından,bu kayıtı normal dijital foto makinası ile yaptım.Flaşta olmayınca çok karanlık çıktı video :cekingen:

14. sedatceyhun

sedatceyhun

İsim:
    Sedat Gezer
    Maşallahı var Allah c.c. nazardan saklasın. Paylaşım için teşekkürler.

Sayfayı Paylaş