1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Konu Takibini Bırakmak İçin.

Başlığı 'Site Klavuz-İstekler' kategorisinde taygun tarafından 30 Ekim 2008 başlatılmıştır.

1. taygun

taygun Guest

Merhaba,

Bir konuya mesaj gönderdiğimizde doğal olarak o konuya abone oluyor ve konuya yazılanlardan "Mesajlarıma Yazılan Cevaplar" başlığından haberdar oluyoruz. Öte yandan, bazı konulardan sıkılıyoruz, açıkcası kabak tadı veriyorlar ve konuyu takip etmek istemiyoruz. Bu durumda "konuyu takipten vazgeç" anlamında bir ikona ihtiyacımız var. Bunun yeri de ilgili konunun başında ve sonunda olması gerektiği düşüncesindeyim.

Saygılar

2. MR_EREN

MR_EREN

İsim:
    Eren Eroğlu
    Ynt: Konu Takibini Bırakmak İçin.

Hocam böyle bir durum hiçbir sitede mümkün değil...
    Çünkü herhangibir konuya mesaj yazdığınız için ve o mesajınızdan sonra başkaları da mesajlar yazdığı için otomatikman o yazı çıkıyor...

Bu durum birtek bizde değil, bu özelliğe sahip ( Mesajlarıma Yazılan Cevaplar ) tüm forum sitelerinde böyledir...

Onun yerine geçici olarak Mesajlarıma Yazılan Cevaplar sayfasında "Tüm Mesajları Okunmuş Say" butonuna basıp, tüm mesajları görmezden gelebilirsiniz...

Saygılar

3. taygun

taygun Guest

Eren Merhaba,

Aşağıdaki resimde diğer bir forumda bulunan aynı özelliği görebilirsin. Bu özelliği başka forumlarda da gördüm. Bu komut drop down menüye yerleştirildği için senin gözünden kaçmış olabilir.

[​IMG][​IMG]

Saygılar

4. MR_EREN

MR_EREN

İsim:
    Eren Eroğlu

Ha sen bunu mu diyordun Tamer Hocam...

Yalnız şöyle sakat bir nokta var hocam.
    O site Vbulletin...

Bizimkisi ise Smf...

İkisinin alt yapıları çok farklı ve smf'de böyle bir uygulama yok benim bildiğim kadarıyla...

5. taygun

taygun Guest

Keşke bu sitede böyle bir uygulama olsaydı. İlgi duyulmayan konulardan kurtulmanın yolu bu. Yoksa devamlı karşınızda duruyor.

Saygılar

Sayfayı Paylaş