1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Kribensis

Başlığı 'Tür ve Cinsiyet Belirleme Portalı' kategorisinde Serhat yurdugul tarafından 12 Haziran 2018 başlatılmıştır.

1. Serhat yurdugul

Serhat yurdugul

İsim:
    Adaser
    Merhabalar
    65 lt lik tankimda kribensis dusunuyorum. Biraz bitki ve taslarin olacagi 2 cift. Belki 5-6 ad danio yada neon ekleyebilirim. Kribensis hakkinda puf nokta olabilecek fikirleriniİ bekliyorum
    Tesekkurler

2. musty.skr

musty.skr

İsim:
    mustafa
    Merhaba,
    Kribensisler bence harika balıklar, bitki ve Tetra türleriyle rahatlıkla beslersiniz. Yerlerine alışır kendilerini güvende hisseder ve eş de tutarlarsa seyretmeye doyamazsınız yavrularını yetiştirmeleri harika, coconat yuvalar satılıyor kendinizde yapabilirsiniz hem doğal hem güzel duruyorlar onların içine üst duvarına yumurtaları yapıştırıyorlar. Aslında bundan sorası biraz sıkıntı :) çiftleşme ve yavru büyütme dönemleri diğer akvaryum içinde ne tür balık olursa olsun bela oluyorlar bütün akvayum canlılarını bir köşeye toplayıp yuvayı savunuyorlar, elini soksan eline bile atarlanır o derece :) 7-8cm civarı boylara ulaşırlar erkekler dişi erkek kolayca ayırt edilir.
    Dip seviyesinde takılırlar, tetra tarzı türü balıkları ise orta seviyede yüzerler tetraları en az 7li gruplar halinde almanızı tavsiye ederim, birlikte yüzmeleri çok güzel.

Sayfayı Paylaş