1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Kuluçka makinası nasıl kullanılır?

Başlığı 'Tatlısu Genel Konular Portalı' kategorisinde MertBalim tarafından 16 Nisan 2009 başlatılmıştır.

1. MertBalim

MertBalim

İsim:
    Mert
    Ben malavi cikletleri besliyorum ve kuluçka makinası almayı düşünüyorum ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum.
    Bir köşeye asıcam o kendisi yumurtaları çekicekmi? Yoksa ben yumurtaların üstüne götürüp çalıştırcam omu çekicek bir açıklamada bulunurmusunuz? Malavi cikletleri için uygunmu?

2. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Mert, aşağıdaki linkler bu konu üzerine yorumları barındırıyor. Yine sorulmuştu forumda ve cevaplar yazılmıştı. Aradığını bulacaksın. Kuluçka makinası hava ile suyun havalandırılmasıyla yumurtaların hereket ettirilmesine dayanıyor genel olarak. Yumurtaları içine ekledikten sonra havayı vermek yeterli.

Düzenleme: 14 Mayıs 2016
  3. MertBalim

MertBalim

İsim:
    Mert
    Temel abi, tamam anladım hava ile yumurtaları hareket ettiriyor ama benim merak ettiğim, yumurtayı kendimi çekiyor bizmi çektiriyoruz.

4. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Çekme falan yok Mert, yumurtaları içine koyuyorlar bildiğim kadarı ile, chıclıd beslediğim dönemde bile hiç kullanmadım ama faydalı bir alet sanırım

5. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Yumurtaları bir kaba kusturuyorsun,sonra kaptaki yumurtaları kuluçkaya(egg thumbler) koyuyorsun.Veriyorsun havayı,veriyorsun havayı,sonra bir bakmışsın yumurtalar çatlamış,balık olmuşlar :)

Sayfayı Paylaş