1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Kuru Yem Olarak Protein Tozu

Başlığı 'Canlı Yem Kültürleri ve Diğer Yemler' kategorisinde ugurkeser.uk tarafından 27 Aralık 2015 başlatılmıştır.

1. ugurkeser.uk

ugurkeser.uk

İsim:
    Uğur Keser
    Merhabalar araştırmama rağmen bir yazı fikir göremediğim için başlık açmayı uygun buldum. Vucud geliştirmecilerin kullandığı protein tozlarını yem olarak deneyen veya verdiği canlı/dondurulmuş yeme bulayarak diete dahil etmeyi düşünen deneyen duyan oldu mu? Bu tip tozların karışımı oldukça zengin oluyor protein vitamin mineral hatta kompleks karbonhidrat oranı proteini ile eşit olanları var. Bu ürünlerin formülünde emilimi arttırıcak enzimler dahi bulunuyor. Kendisinin sindirimine katkıda bulunuyor. Makul oranlarda verildiğinde güzel bir destek olabileceğini düşünüyorum. Fikri olanların konuyu zenginleştirmelerine sevinirim. İyi akşamlar

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. suret

suret

Yer:
    istanbul
    İsim:
    Burak N
    Whey diyorsunuz. Bunun içeriğine bir bakalım.

Bir zamanlar bebek maması kullanma fikri vardı probiyotikler ihtiva ediyor diye, o da askıda kalmıştı.
    Bu tarz ürünler kullanan oldu mu arkadaşlar?

3. Pennywise

Pennywise

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Levent Yaşar
    Temel abi kullanmış olabilir. Tarhana bile denedigine göre

4. ugurkeser.uk

ugurkeser.uk

İsim:
    Uğur Keser
    Bende tatlı su balıklarında kullandım zararı olmadı faydası oldu mu teknik bir çalışma yapmadım bilmiyorum. Ama zengin bir içeriği var.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfayı Paylaş