1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Lale Akvaryum Çıkarması

Başlığı 'Etkinlik-Duyuru-Haber Portalı' kategorisinde Neverlander tarafından 19 Mayıs 2009 başlatılmıştır.

1. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Arkadaşlar,

Şöyle diyorum Lale Akvaryuma bir Gezelim-Görelim-Öğrenelim turu yapsak... Biraz belki alışveriş yapsak ama bolca sohbet etsek... Kafesinde oturup Lale Akvaryum'un keyfini çıkarsak...

Daha "bodoslama" söyleyeyim... Bu hafta sonu -Cumartesi ya da Pazar- öğleden sonra Lale Akvaryum'a gitmek istiyorum... Ama yolu bilmiyorum... Var mı beni Lale Akvaryum'a götürecek bir grup akvarist... Hem yüzümü görüp, düşük çenemden nasibinizi alırsınız... Ben de sizin yüzlerinizi görmüş olurum... Daha önce tanış olduklarımla da bir kez daha hasbihal etme şansı yakalarız...

Vall söz veriyorum sopa mopa olmayacak yanımda...

Bu arada bir kişinin gelmesi zorunludur... Evet, Türker o kişi sensin... :D

2. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Ben tamamım kanka geliyorum.. cumartesi günü olursa öğlen , pazar günü olursada 4'te orda olurum... Gene cumartesi olursa ortak bir noktada da buluşabilir gidebiliriz bana uyar.. İnşallah herkes katılım gösterirde herkeside görmüş olurum :) Paludaryuma karşı çayla beraber sohbette çok güzel gider :)

3. turqer

turqer

İsim:
    Türker Sezgin
    Emir büyük yerden em32:
    Çok fazla üstüme gelmeyecekseniz tamam hocam, gelirim :D Cumartesi mi gidilecek pazar mı? Perşembe gününe kadar haberdar olma şansımız olur mu? Olursa çok iyi olur..Ben uydururum kendimi size..
    Bu arada neden zorunluyum hocam :D

4. myillar

myillar Marmara Tuzlucu Üstad Üye

Yer:
    istanbul-pendik
    İsim:
    Mesut YILLAR
    Ben gelmek isterdim ancak bu hafta sonu ctesi mesaideyim pazar içinde bir arkadaşın düğün daveti var ama Abdullah hocam giderse ve olayı fotoğraflar ve anlatırsa gitmiş gibi oluruz :heyo: :heyo: :heyo:

5. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Hafta sonu montajımız olmazsa ben gelirim. ;) Hatta güzergahım üstünde olan arkadaşlarıda alırım.

6. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Ne yalan söyleyeyim bugün Teoman abi başımın etini yedi gidelim bir görelim diye. Yok dedim havamda değilim. Siz günü belirleyin katılmaya çalışırım. Tabi iş çıkmazsa, şimdiden kesin bilgim yok. Ama muhtemel olarak gelebiliriz.

7. taygun

taygun Guest

Geçen hafta Türker'le orada olsam bile ben yine gelmek isterim.

Pazar günü tercihimdir.

Saygılar

8. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Pazar günü olursa gelmek isterim bende

9. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Çoğunluk pazardan yana galiba :) İnşallah saat olayımız aynı olurda sizi yakalarım... :bilmem:

10. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    O zaman pazar günü gidelim... Zaten Volkan da geç gelecekmiş... Böylelikle kazasız belasız hastalıksız birkaç saat geçirebiliriz... Şaka yaptığımı sananlar benim ve Tunç Sönmezoğlu'nun bir dönem forumlardan neden kaybolduğunu bir Volkan'a soruversin... :D :D :D

Türker senden, benden başka KOVA BURCU yok ki... Sensiz ben nasıl KOVA BURCU faşizmi yapabilirim... :D

Yaşasın KOVA'lar...

11. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    :D :D :D bak yaaa :D :D :D Nazar boncuğu taksın gelsin herkes o zaman bide böyle deneyelim :D :D

12. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Nazar boncuğu yetmez... Herkes nazar boncuğu kostümü giyip de gelsin... :D

13. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Ben bugün oradaydım,çatlayın :)
    Sağolsun Fatih Bey ilgilendi.Aquaclay üzerine ne serebiliriz gözden geçirdik ve lav taşı kumunda karar kıldık.20 kiloyu sırtlanıp geldim.Biraz önce yıkaması bitti.5 su değişiminden sonra kullanılabilir duruma geliyor kum.Tabi önce elemek gerekiyor.3 adet dişi karides seçti oradaki çalışan kardeş(Umarım beni tanıyıp iletişime geçer).Bir de üretim pipo filtresi aldım,mavi sünger.Tülkuyruk gold vatozlarda gözüm kaldı ama kumum hazır olmadığı için alamadım.Bir dahaki sefere artık.Bu arada vatoz almayı düşünen oradaki çeşitleri görmeden almasın.
    Tekrar teşekkür ediyorum Fatih Bey'e,böyle bir yer açtığı ve yönettiği için...

14. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Sen bizim çıkarmanın fotoğraflarını gördüğünde çatlayacaksın... :D

15. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    huh:

16. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Gelebilecek tüm portal üyelerini pazar günü Lale Akvaryum Çıkarmasına bekliyoruz dance:

17. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Evet, bekliyoruz...

Bu arada büyük bitki üstadı Yaşar Hakan Karataş Hoca da büyük ihtimalle bizlerle olacak...

:hepiniziseviyorum:

18. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Vaaaay bu gezi işte şimdi kaçmaz.

19. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Hakan Abinin beğeneceğini sanmıyorum...

20. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Bu arada Hakan Abi işi yattı galiba... Cumartesi müsaitim ve kesinlikle Lale Akvaryuma'a gideceğim diyor... Pazar uymaz diyor... Son bir deneme ile (resmen ağlayarak) Pazar gününe ikna etmeye çalışıyorum...

Sayfayı Paylaş