1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Lale akvaryum market açılıyor

Başlığı 'Etkinlik-Duyuru-Haber Portalı' kategorisinde fdinler tarafından 17 Mayıs 2009 başlatılmıştır.

1. fdinler

fdinler

Sevgili akvaristler, tanıtımını yapmış olduğumuz yerimiz bugün yani 17 mayıs pazar günü saat 12.00 itibariyle hizmet vermeye başlayacakdır. Tüm akvaristler davetlidir, her ne kadar gayret göstersekde birçok eksiğimiz var. Göreceğiniz eksiklikler için hoşgörünüze sığınıyorum.

Adres ; Yılanlı ayazma yolu no 8 Davutpaşa Zeytinburnu
    Eski örmeiş fabrikası binası, Davutpaşa Metro istasyonunun 200 metre Topkapı istikametine doğru ilerisindedir.

Tel 0212 4811088

Kroki

2. turqer

turqer

İsim:
    Türker Sezgin
    Hayırlı olsun şimdiden. Forumumuzdan da bir çok kişi gelecek sanırım. :)

Kroki için de teşekkürler. Umarım her daim aynı güzellikte kalacak bir akvaryum market olur. Bol kazançlar dilerim.

Saygılar.

3. brs_95

brs_95

Hayırlı olsun arkadaşım tamda benim doğum günümde açıyorsun bana bi hediye balık verirsin artık:p(şakaydı) Allah bol kazanç versin.

Güzel Türkçemizi bozmadan kullanmaya çalışmak hem dilimize saygımız, hemde forum kuralları gereğidir.

4. brs_95

brs_95

Adminim uyarılarınızı haklı görüyorum ama ben güzel Türkçe'mizi bozmuyorum. Sadece kısatlıyorum yoksa güzel Türkçe'miz de k lerin q v lerin w ve vesaire gibi yazılmasına bende karşıyım. Ama Türkçe'mizi 'bozmadan' yerine yazılarınızı 'kısaltmadan' yaz derseniz çok sevinirim.

Saygılar

Forum admininede saygılar ;)

Sayfayı Paylaş