1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

LARVİVA İNİCİO PLUS 500

Başlığı 'Canlı Yem Kültürleri ve Diğer Yemler' kategorisinde l144antalya tarafından 25 Şubat 2017 başlatılmıştır.

1. l144antalya

l144antalya

İsim:
    Volkan Cimilli
    Özel olarak geliştirilmiş bileşimi nedeniyle, INICIO Plus mükemmel yem dönüşümü, büyüme ve düşük mortalite sonuçları ile yem denemelerinde sürekli olarak performans gösterir. Balık performansını artırarak, yemi artan üretim kârlılığına katkıda bulunur.

INICIO Plus, balık türleri arasında deformiteleri ve mortaliteyi azaltan, iyi belgelenmiş bir probiyotik olan Bactocell® * içerir. Buna ek olarak, çalışmalarımız, yemdeki probiyotiklerin, balıkların genel sağlık durumunu arttırdığını ve yemin sindirilebilirliğini arttırdığını göstermektedir.

Ayrıca, pelet üretim sürecinin sonunda bir genişleme, kızartmanın yeme davranışına iyi adapte edilmiş optimal bir batma hızını garanti eder. Sonuç optimum büyüme oranı ve iyi yem dönüştürme yöntemidir.
    Üretim sürecimiz aynı zamanda kalibre edilmiş boyutlarda ve toz yokluğunda fiziksel kaliteyi vurgular. İyi fiziksel kalite, balık kızartması için temiz ve sağlıklı bir su ortamı sağlamaya yardımcı olur.

INICIO Plus hızlı büyüyen yavrular için eksiksiz bir beslenme sağlamak üzere formüle edilmiştir. Bu, fry büyüdükçe fosfolipidleri ve omega-3 yağ asitleri ihtiyaçlarını göz önüne alır.Örneğin, fosfolipidler olgunlaşmamış kızartma bağırsağında daha iyi asimile edilmiş ve hücre membranlarının büyümesi için gerekli olan bir lipid formudur, Omega-3 yağ asitleri bağışıklık sisteminin düzgün işleyişine katkıda bulunur. Formülatörlerimiz ekstra nükleotidler, vitaminler ve diğer bağışıklık uyarıcı mikrobesinler içeren FOCUS Plus'ın özel uyarlanmış bir versiyonunu da ekledi.
    Detaylı bilgi için whatsapp:05373216212

Ekli Dosyalar:

Sayfayı Paylaş