1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Lego - Cam sileceği

Başlığı 'Kendin Yap Genel Portal' kategorisinde Kadr1maN tarafından 27 Mart 2009 başlatılmıştır.

1. Kadr1maN

Kadr1maN

Merhabalar. Camlarımız üzerinde zaman içerisinde yosun birikmesiyle görsel olarak problemlerle karşılaşmaktayız. Bende bu tecrübeyi tattım :cekingen:

Aradım taradım; sonuçta yine imkanlarım dahilinde elimdekileri değerlendirmeye mecbur kaldım. 6-7 yaşından beri sahip olduğum, maneviyatının büyüklüğüyle bu zamana kadar sakladığım legolarım geldi aklıma. Küçük bir karmaşadan sonra kullanıma hazır hale geldiler. Gerisi resimlerde ki gibi.

Malzemeler:

- Küçük boy lego.

40cmye yakın uzunluğu var. 6 cm de kazıma yüzeyi. Kazıma yüzeyi yetersiz gibi görünsede 20 litrelik akvaryumlarımda işe yaradığı bir gerçek:)

Sevgilerle :cicek:

2. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    En ufak bir basınçta dağılır bu Kadircim :) Camda ki yosunu temizlemenin en kolay yolu kullanılmayan bir bankamatik kartı gıcır gıcır yapıyor ve camı çizmiyor.. ;)

3. Kadr1maN

Kadr1maN

Volkan abi şu anda aktif olarak kullanıyorum ve hiç dağılma belirtisi göstermedi. Resimlerde görüldüğü üzere 5 kattan oluşmakta ve her iki legonun birleşimine başka bir legonun ortası gelecek şekilde birleştirildi. Siz yazdıktan sonra birkez daha esnettim. Belli bir esneme payı var ama dağılacak gibi değil. Dağılması - parçalanması için gerçekten zorlamamız gerek.

Kredi kartının etkili olduğunu çokça okudum ve gördüm. Bu paylaşım elini sokmak istemeyen ve legosu olanlara gelsin :D

4. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Kadir;legonun başında camı silmek için birşey varmı ? Yoksa plastik direk camamı sürtüyor? huh:

5. Kadr1maN

Kadr1maN

1. resimde görülen gri parça kazıma görevini yapıyor Olcay abi. Evet direk camla temas etirriyoruz. Sanırım camı çizme ihtimali üzerine sordun bu soruyu; şu ana kadar öyle birşeyle karşılaşmadım, tabi çizmez diye bi kaide de yok hani:) Parçanın kazıyan köşesi çok sivri değil, milimlik bir ovallik var..

6. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Kadir camı çizmesinden ziyade aparatın ucunda sünger vs. tarzı birşey olmadığı için ne derecede temizlik yapar onu merak ettim. huh:

7. Kadr1maN

Kadr1maN

Sonuçlar benim açımdan gayet memnun edici Olcay abi. Kredi kartı ile yapılan kazıma ile boy ölçüşebilir :heyo:

8. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    İyi ozaman. Keşke bende küçükken oynadığım legoları saklasaydım.Bak lazım oldu şimdi. :D

9. Kadr1maN

Kadr1maN

:D :D :D :D

Senin ufaklıklardan yardım iste abi haha:

10. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Benim ufaklıklar legoyla oynayacak yaşı geçtiler Kadir. ;)

Artık pc bile kesmiyor onları. :D

11. Kadr1maN

Kadr1maN

Zamane çocukları :)

12. emmi_06

emmi_06

İsim:
    Özgür ABAY
    Kadir,eline koluna sağlık.Kullanışlı olduğu kesindir.Ben tüm akvaryumlarımda vatoz kullandığım için camlarım temiz.

13. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Paylaşım için teşekkürler Kadir Bey. Kullanışlı bir sistem.

Saygılar...

14. Kadr1maN

Kadr1maN

Teşekkür ederim ilginize. :cicek:

15. yattaralanzinho

yattaralanzinho

İsim:
    emre inan
    Yaratıcılık süper ..

Sayfayı Paylaş