1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Leopar cüce vatoz diye bir şey varmı?

Başlığı 'Japon, Vatoz, Çöpçü ve Diğer' kategorisinde gokhanaltintas tarafından 10 Mayıs 2009 başlatılmıştır.

1. gokhanaltintas

gokhanaltintas

Merhaba dün akvaryumcudan bir kaç tane vatoz aldım leopar vatoz diye aldım. Ama bir karmaşa var ortalıkta leopar vatoz ların cücesi varmı öyle bir tütü akvaryumda üretilebilecek. Aldığım vatoz büyüklerin fiziğine sahip değil biraz daha kısa ve yüksek bir hayvan. Üretilebilirmi merak ediyorum. Yada en azından cüce leopar vatoz diye bir şey varmı? Akvaryumcu cüceler le bir araya koyma onlarla ciftleşir türleri karışır dedi. Yoksa bana doğru bilgi vermedimi? Aklım karıştı..Malesef foto. mak ım tamirde olduğu için resimlerni cekmem mumkun olmadı. Bu resimdekine benziyor.

Birde cüceler için sorum var diğer akvaryumum daki cüce vatoz lar desenli dalgalı kahve renginin tonlarında ancak kimi yavrular koyu kahve rengi üzeri benek benek noktalı. Bunların durumu nedir türlerimi karışmış büyüyünce desenleneceklermi.
    Selamlar iyi gunler.

A.P Bot Yazı düzenlemesini kaydetti.: 14 Mayıs 2016
  2. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Gökhan Bey bu linke bakabilirsiniz...

A.P Bot Yazı düzenlemesini kaydetti.: 14 Mayıs 2016
  3. gokhanaltintas

gokhanaltintas

Teşekkür ederim bu önerdiğiniz konuyu daha önce okumuştum ama genede bir sonuca varamadım tam bu son aldıklarımı sanırırm zaman gösterecek fizikleri büyüklere benzemiyor ama kuyruklarında beyazlık yok gözleride yuvarlak öte yandan. Bir kaç kez daha okuyayım ben o yazıyı lmadı belki bir sonuca varırım. Teşekkür ederim.

4. gokhanaltintas

gokhanaltintas

Benimkiler sanırım cüce vatoz değil bu durumda çok teşekkür ederim. Bende üreteceğim diye sevinirim diye almıştım.

Sayfayı Paylaş