1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

lepisteslerim için el yapımı yem

Başlığı 'Akvaryum Yemi Araştırma Portalı' kategorisinde 34yunus tarafından 16 Ağustos 2009 başlatılmıştır.

1. 34yunus

34yunus

lepisteslerim için ev yapımı bitkisel yem yapmak istiyorum ama nasıl yapcağımı bilmiyorum yardım ederseniz sevinirirm ve kolay birşey olursa daha çok sevinirim şimdiden teşekkürler

2. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Lepistesler için ev ortamında yapılabilecek birçok besin olabilir aslında. Karides, bir adet elma, havuç, haşlanmış yürek ve muz mikserde karıştırılabilir. Bunlardan sadece bazılarıda karıştırılıp yapılabilir ancak içerik zenginliği önemli. Vitamin ilavesi yine içeriğe katılabilir. sinek larvası, solucan, gammarus doğal alanlardan temin edilebilir.

ulasbilir bunu beğendi.
  3. 34yunus

34yunus

Sağolun uygulayacağım. ;)

4. Kinglepistes

Kinglepistes

İsim:
    Uğur ZAN
    Yunus kardeşim ,
    Lepistes için evde yapılabilecek bitkisel en güzel yem haşlanmış ıspanaktır. Diri kalmayacak fakat dağılmayacak kadar haşladığın ıspanak yapraklarını lepisteslerine güvenle verebilirsin. Ne kadar açgözlü bir şekilde yediklerini göreceksin...
    Fakat Temel Hocamın tarifi tam bir bomba, taze veya dondurulmuş olarak mükemmel bir besin oluşturur...

5. 34yunus

34yunus

verdiğiniz bilgiler için teşekkürler en kısa zamanda uygulayacağım

Sayfayı Paylaş