1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Mavi melek - Yeni nesil mavi meleklerim.

Başlığı 'Amerikan ve Piranha Balıkları' kategorisinde ilhan tarafından 24 Temmuz 2009 başlatılmıştır.

1. ilhan

ilhan

İsim:
    İlhan ÖZDEMİR
    Merhaba arkadaşlar. Mavi melek ve diğer tür melek üretimlerim devam ediyor. Yeni nesil mavi meleklerimin resimlerini sizlerle paylaşmak istedim.

Forumlarda daha önce bir kaç nesil önceki ebeveynlerine ait video ve resimleri de yayınlamıştım. Aşağıda yeni nesile ait örnek resimleri görebilirsiniz.

Bu türler arasında Platinum Blue angel (Platin mavi melek) ve Blue face angel (Mavi yüzlü melek) üretimlerimde devam etmektedir. Resimlerde Platinum blue angelları da görebilirsiniz.

Öncelikle ilk nesillere ait örnek resimleri ve ilgili linkleri yayınlayayım.

Mart 2008 tarihinde ilk ebeveynlerin resimler

Mayıs 2008 tarihindeki ebeveyn resimleri

Ağustos 2008 tarihindeki erkek ebeveyne ait resim

Temmuz 2009 tarihindeki yeni nesile ait resimler.

Platinum Blue angel (Platin mavi melek) - Yeni Tür !!!

Yeni nesil mavi meleklerin ve damızlık eş mavi meleklerin satışları ile ilgili ilanları yakında sizlerle paylaşacağım.

A.P Bot Yazı düzenlemesini kaydetti.: 13 Mayıs 2016
  2. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Ne diyeyim tek kelimeyle süperler.

MAAŞALLAH naz:

3. ilhan

ilhan

İsim:
    İlhan ÖZDEMİR
    Teşekkürler Olcay bey.

4. turqer

turqer

İsim:
    Türker Sezgin
    Maaşallah İlhan Bey...
    Meleklerinizde, akvaryumunuzda gerçekten çok güzel. Tebrik ederim.
    Platinum Blue angel diye tabir ettiğiniz yeni tür meleklerinizden birinin üzerinde lekeler var. Fotoğrafın aldatmacası yoksa yeşil renkteler. Aklıma ilk gelen deri ile ilgili bir rahatsızlık oldu. Bugüne kadar böyle bir şüpheniz oldu mu acaba?

Aşağıda ki linkte ne demek istediğim detaylı bir şekilde görünüyor. Türler çok farklı olsa da aklıma takılan bu konuyu size sormak istedim.

Bu balıklara hakettiklerini fazlasıyla verdiğiniz fotoğraflardan belli. Emekleriniz ve paylaşımınız için teşekkürler. :)

Saygılar.

5. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Türker onlar camdaki yosunlar yanılmıyorsam... Erman Toroğlu'nun tabiri ile "Şansal Hocam, şimdi kamera görüntüyü üst üste bindiriyor..." O nedenle sen yeşil (yosun)'leri Meleğin üzerinde imiş gibi görüyorsun...

6. turqer

turqer

İsim:
    Türker Sezgin
    Haklısınız hocam :cekingen: :F
    Biraz daha dikkatli bakınca farkedebildim...
    En azından molistesleri tekrar hatırlatmış olduk, diyelim ve durumu kurtarmaya çalışalım dön:gif

Saygılar herkese.

7. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    İlhan başarılarının devamını dilerim. :)

8. ilhan

ilhan

İsim:
    İlhan ÖZDEMİR
    Yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar.
    Temel hocam saygılar :)

9. stablizer

stablizer

Meleklere diyecek laf yok,çok güzellerde,Meleklerin bulunduğu akvaryumda pek yakışıklı yani .Onunda hakkını vermeden edemeyeceğim.

10. ilhan

ilhan

İsim:
    İlhan ÖZDEMİR
    Teşekkürler Serdar bey,

Meleklerin bulunduğu büyük tankın (380 lt.) ilk kurulum aşaması zamanlarında çekilen resimlerdi. Bitki peyzajı neredeyse sıfırdı. Daha sonraları çok daha güzel bir hal aldı ve hatta yarışmaya hazırlayacaktım. Ancak üretimhanede çıkan problemler ve mavi meleklerin başına gelenlerden sonra, tüm şevkim kırıldı ve resimde görünen tankı bozdum.
    Ancak bitkili akvaryumdan kesinlikle vazgeçmedim. Evimde tekrar bitkili bir tank kurup (100lt.), daha profesyonel düzenlemelere giriştim.

Bir ara tanka ait resimleri forumda paylaşacağım.

11. stablizer

stablizer

Görmekten zevk duyarım.Başarılar Hocam.

12. ciklet1

ciklet1

ağzım açık baktım diyebilirim hala montaj gibi geliyor.Maşallah naz: naz: naz:

13. ilhan

ilhan

İsim:
    İlhan ÖZDEMİR
    Montaj olduğu ile ilgili bir şüpheniz varsa, balıkları direk gelip görmenizi tavsiye ederim :)

Hatta videosunun linkini vereyim de aklınızda bir soru işareti kalmasın.

14. delican

delican

Maşallah diyorum hocam emeklerinize sağlık harika bir göz banyosu yaptık sayenizde mavi meleklerle.Ayrıca hocam damızlık altı 1 e 1d mavi melek bende tankıma eklemek istiyorum acaba nasıl temin edebilirim yardımcı olursanız sevinirim.İstanbulda oturuyorum ve 200 litre bitkili de bir çift eş tutmuş yavru veren Gold marble eşlerim var.Saygılar...

15. ilhan

ilhan

İsim:
    İlhan ÖZDEMİR
    Elimde satılık damızlık çiftler ve damızlık tek balıklar var. Yakında satış ilanı açacağım oradan takip edebilirsiniz.

16. delican

delican

Teşekkürler hocam.

17. ciklet1

ciklet1

Gerçek olduğundan şüphem yokda inanamadım maşallah

18. safak

safak

Güzel hayvanlarmış

Sayfayı Paylaş