1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Mavi sünger

Başlığı 'Akvaryum Filtre Yapımları' kategorisinde RuPTuR tarafından 25 Ağustos 2009 başlatılmıştır.

1. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Arkadaşlar,İstanbul'da çevremdeki süngercileri dolaştım ama hiç filtreye girebilecek bir türünü bulamadım.Sanırım elimiz mahkum mavi sünger ile devam edeceğiz.Uygun fiyata,toptancısını bilen var mı acaba?1 plaka(2m*0,8m) almayı düşünüyorum da...

2. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Kare kare görmüştüm sanki Karaköy perşembe pazarında. Bir otarafa gittiğinde bakmanı öneririm. Bulamazsan kızma ama. :)

3. sconat

sconat

İsim:
    Ozan Sıdal
    Orda olması büyük ihtimal Temel abi,ne ararsan var orda.

4. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Vay be,saniyede cevap :)
    Karaköy perşembe pazarı bu hırdavatçıların olduğu yol mu?Tam bilmiyorum da oraları :D

5. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Anında cevabı veren aslında yeni bir portal özelliği, geliştirdiğimiz bir program sayesinde üyelerin başlıklarına cevap otomatik olarak o gün kodladığımız üyeler tarafından mesaj yazılıyor. :D

Ey Allah'ım ya yazarsın dert yazmazsın ilgi yok, bilmem kaç kişi okumuş yorum yapan yok derler. :F

Karaköy'de sor herkes bilir Cem.

6. sconat

sconat

İsim:
    Ozan Sıdal
    Gülesim yoktu hiç bu saatte. :F Karaköy perşembe pazarı öyle bir yerki ne arasan var diyebilirim.Dış filtreye conta bile uydurdum orda ben,akvaryumcunun yedek parçası yok dediği contayı.

7. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Teşekkür ederim Temel Abi aliye:gif

8. _ERKAN_07_

_ERKAN_07_

İsim:
    Erkan ÖZEN
    Arkadaşlar güzel bir konu olmuş malzeme arayacak arkadaşlara öncelikle akvaryumculara dünyanın parasını dökmesi yerine önce karaköye gitmesini tavsiye edebilirim örnek isterseniz ;

Yavruluk yaparken pleksiglas, dış motor kaçırıyor conta yaparken istenilen şekilde yapıyorlar, uygun fiyatlara plastik kablar sump yapacak olanlar, civatalar, mesela ben bu hafta sonu sump için dekoratif pimaş bakmaya gidicem, kısacası aranılan çoğu şeyin % 75'i mevcuttur.

:hepiniziseviyorum:

9. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Cem birde çekyat koltuk tamircilerini dolaş. ;) Bana ne zaman sünger lazım olsa buralardan temin ediyorum. ;)

10. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Gezmediğim döşemeci kalmadı abi.Sağlam olsun diye sert sünger kullanıyorlar,gözenekleri çok küçük ve çok az.Yani su bile tutmayacağını düşündüm çoğunun açıkçası.Mercan sünger diye birşey varmış,onu önerdi bir yer,tamam alalım dedim,fabrikadan ha geldi ha gelecek 1 haftadan fazla oldu gelmedi.20 lira kapora verdiydim,ben başka yerden alacağım deyip geri aldım parayı.Şimdi yol Karaköy görünüyor.Biraz güneş azalsın çıkacağım.Oruçlu oruçlu şu akvaryumun bana yaptığına bakın olma:gif

11. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Bu hobi böyle işte Cem. :) Adamı aç susuz diyar diyar dolaştırır. :D

Karaköyde varmı bir git bakalım. Bulursan buradan paylaşki bizlerede lazım olduğunda nerden temin edebileceğimizi bilelim. ;)

12. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Paylaşırım tabiki.Bugün ne yazık ki zaman kısıtlılığından ötürü sadece otobüs ile geçtim oradan.Tabi bu düşündüğüm yer perşembe pazarı ise :D
    Yarın herhalde mutlu sona ya da hazin sona ulaşırım.Bakacağız artık,Karaköy kazan ben kepçe.Umarım başıma oruç bozucu olaylar gelmez :D

13. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Mavi sünger

25cm*25cm mavi biyolojik sünger Lale Akv.Markette 8 tl.. 2 sepetin tümünü kaplayacak kadar ve kuş başıda doğrayabilyorsunuz.

Sayfayı Paylaş