1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Mesleklerimiz

Başlığı 'Hayata Dair Her şey' kategorisinde furkan tarafından 20 Ekim 2008 başlatılmıştır.

1. furkan

furkan

Yine ben. Yine yeni bir konu. :D Arkadaşlar buraya mesleklerimizi yazsak ? Hem daha iyi kaynaşırız. Mesleğini daha eline almamış arkadaşlarımız (ben gibi). Ben ilerde Elektronik Mühendisliği bölümü okuyup Bilgisayar Müh. vb. bir tür meslek olmak istiyorum. Endüstri Meslek Lisesi > 6 Yıl Elektronik Mühendisliği >Sonra Allah bana o günleri gösterirse mesleğini eline almış bir Bilgisayar Müh. İnşallah. Neyse fazla gevezelik etmeden klasik sorum Ya Siz?

2. avşarbeyi

avşarbeyi

Ynt: Mesleklerimiz

Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeniyim.

3. turqer

turqer

İsim:
    Türker Sezgin

2008, Pertevniyal Anadolu Lisesi mezunuyum. Bu sene makine mühendisliğini bir kaç puanla kaçırmama ve sınav sistemine lanet etmeme rağmen ( insana koyuyor 2 soru daha yapamamak ) ısrarla istiyorum ve tekrar hazırlanıyorum. Yıldız Teknik Üniversitesi veya İstanbul Teknik Üniversitesi öncelikli olmak üzere ( zaten başka da istemiyorum ) Makine Mühendisliği okumak istiyorum. Şuan öğrenci konumunda değilim maalesef. Ama öğrencilik zamanımdan daha fazla ders çalışıyorum.
    Birazcık uzun olmuş :cekingen:

4. taygun

taygun Guest

Mali İşler Müdürüyüm.

5. avşarbeyi

avşarbeyi

Allah emeklerini zayi etmesin...

6. MR_EREN

MR_EREN

İsim:
    Eren Eroğlu

Sosyal bilgiler öğretmeniyim.
    Yan alanım Türkçe öğretmenliği...

Hayattan yoruldum...

7. axu2

axu2

Dur daha Eren kardeşim, hayattan yorulunmaz ( ne biçim kelime oldu yahu :hink: )...

makina mühendisiyim

8. taygun

taygun Guest

Hayırdır Eren? Çok iddialı bir ifade bu.

Saygılar

9. mavihuzur

mavihuzur

Ordu mensubuyum.

10. Hiper0ktivE

Hiper0ktivE

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (O.D.T.Ü) mezunuyum.
    Endüstriyel Tasarım bölümü mezunuyum. Henüz işsizim. Kasım ayında ya da Aralık ayı başında Master yapmaya gideceğim.

11. okan_yetisensoy

okan_yetisensoy

Öğrenciyim, tıp okumak istiyorum. (Zor iş)

12. stewen

stewen

Özel bir şirkette cnc , freze ve torna tarzı makinelde çalısıyorum.Tam mesleğimi bende bilmiyorum.Birazcık amelelik yapıyorumda denilebilir. :D

13. taygun

taygun Guest

Kara Kuvvetleri olmadığı kesin...

14. avşarbeyi

avşarbeyi

Hasan hocam, resminize bakınca ben doktor olabileceğinizi düşünüyordum.

15. bmehmetyavuz

bmehmetyavuz

Bende bir kamu kurumunda memurum.

16. mavihuzur

mavihuzur

Tamer abi hayırdır neden kesin kara değil dedin :) Duyanlarda aaaa oluyorlar merak etme ;)

Ailede tek sağlık sektörüne girmeyen ben kaldım hocam,hala kzıgınlar o yüzden.İçlerinde büyüdüğümden onlar gibide sayılırım.Hatrı sayılır bilgim vardır yani :)

17. taygun

taygun Guest

Hasan Bey,

Merhaba. "Mavihuzur" ismini görünce demek "denizci" dedim kendi kendime. Daha sonra göklerin de mavi olduğunu farkettim. Karada da huzur verecek mavi birşey bulamayınca...

Saygılar

18. mavihuzur

mavihuzur

Kesinlikle... :)

19. ercan412

ercan412

öss ye çalışmaktayım bilgisayar öğretmenliği veya polislik istiyorum.

20. Hiper0ktivE

Hiper0ktivE

Aslında bende hep TIP okumak istemişimdir. Puanım yetiyordu ama Tasarım bana daha çekici geldi. Okula başladıktan 2 ay sonra okuldan ayrılıp Tıp okumak istedim ama :bilmem:

Bakalım Allah nasip ederse Pilotluk'da okuyabilirim. Özel bir okulda. Daha yaşım genç. Bu devirde işsiz olmamak için bir üniversite daha okumaya karar verdim... Bu Endüstriyel Tasarım bölümünü düşünen herkese tavsiye ederim. Dersler biraz zorluyor ama sonunda rahat ediyorsunuz. Günümüzde fazla tercih edilen bir bölüm değil. Master yapmaya gideceğim. Okul yerleştiriyordu aslında bir kaç yere. Sadece ilk yılı zor. 3-4. seneler daha kolay.

Herkese kolay gelsin.

Sayfayı Paylaş