1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Muhtelif Karides Görüntüleri.

Başlığı 'Karides ve Salyangoz Forumu' kategorisinde taygun tarafından 14 Haziran 2009 başlatılmıştır.

1. taygun

taygun Guest

Herkese Merhaba,

Şu anda elimde olan dört tür karidesin çekebileceğim ufak kliplerini burada yayınlamak istiyotum. İsteyen portal için bir arşiv olur ve hem de arkadaşlar kaynak olarak isterlerse kullana bilirler.

İlk olarak yumurta tutmuş dişi kiraz karides Jbl Bits yerken çekilmiş görüntülerini gönderiyorum.

[izlesene=432,344]975089[/izlesene]

Saygılar

2. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Tamer abi selam, söylemekten artık seni sıkıyor olmazsak, senin bu karideslere ve onlara bakış şekline gerçekten hayranım. Videolarında çok şık ve iyi bir kaynak oluyor. Sağlık durumlarına diyecek yok, iştahları ortaya koyuyor zaten.

Bu güzel videoları izleyen arkadaşlar artık karideslere çok güzel arkavaryumlar kurulabildiğini görür ve sayende artık farklı görsel akvaryumlara şahit oluruz inşallah.

Ellerine sağlık.

3. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Tamer abi valla karidesler cıvıl cıvıl maşallah.. Bana sanki senin ön planda ki karidesin yumurtaları çıkarmaya başlamış gibi geldi.. Tabii bu görüntüler rejiden geçip bize ulaştırılana kadar çoktan yeni karidesler tanka dağılmışta olabilirler :)

4. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Karideslerin şu ön ayakları ile yiyecek taşımasına bayılıyorum :) dün kirazlarımdan biri ölmüş bir balığın tamamen bitmiş olan leşi için sae ile mücadele ediyordu, kiraz yemek yerken sae gelip elinden almaya çalıştı oda yemeğini aldı eline gitti :D

5. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Tamer abi bu karidesler benim yunuslarla yaşarmı ? [​IMG]

:D :D :D

6. taygun

taygun Guest

Aman hocam ne yapıyorsun? Yunuslarını yer bitirir bunlar. Bakma sen bunların ufak tefek olduklarına. Bakışları ile kesiyor balıkları. Önce kendilerine sarhoş ediyorlar dost: sonra serseme çevirip Dil: ham yapıyorlar. İliklerine kadar kemiriyorlar. Birazdan bir film koyacağım. 18 cm'lik dişi yunustan kalan parçanın sonunu yakalayabildim. Garibim balık ufacık bir et parçası kadar kalmış. Tanınmıyor bile. 15 - 20 dakika sonra videoyu bu başlıkta yayınlıyorum.

Hoşçakal

7. taygun

taygun Guest

İşte size yeni bir görüntü.

[izlesene=432,344]979266[/izlesene]

Tuzlu su karidesi. Yani balıkçılarda satılanlardan.

Saygılar

8. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Bayılıyorum şunların beslenmesine ya. Eline sağlık Tamer abi yine güzel bir video olmuş.

Sayfayı Paylaş