1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

nano karides tankı kurmak istiyorum

Başlığı 'AP Portal Blog- Üye Tank Tanıtımları' kategorisinde ciklet1 tarafından 7 Mart 2009 başlatılmıştır.

1. ciklet1

ciklet1

Arkadaşlar başlıktanda anladığınız gibi nano karides tankı kurmak istiyorum.40 lt bir boş tankım var.Karides ve karışık deniz bitkileri eklemek istiyorum şelale filtrem var gerekli herşeyi doğal hayattan toplayacağım yani biotopa benzer birşey olacak.Neler lazım?Sizce iyi bir fikir mi?

Buna benzer bir şey olacak.

2. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Harun güzel fikir elbette. Yanlız herşeyi doğadan alacağım demişsin.Yerli yosunları yaşatmak zor. Yerli karidesleri yaşatabilirsin. Suyu doğadan alırsan, yine doğadan ara ara su değişimi yapman lazım. Olabilir tabi belli ölçüde.

3. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Bana çokta basitmiş gibi görünmedi Harun kardeşim ama bakalım Temel hocam ne diyecek ?

4. ciklet1

ciklet1

Balık düşünmüyorum.Protein skimmer la filan upraşmak istemiyorum açıkçası.Karides ve bitkilerle filan karışık birşeyler yapmaya çalışacağım fikirlerinizi bekliyorum.

5. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Dediğim gibi yerli bazı güzel karideslerden ekleyebilirsin. Yerli yosunları yaşatman zor. Calurpa yüksek yosun ekleyebilirsin. Mesela fotoğraftaki yosun türü calurpa. Su değişmi yapman gerek.

Sayfayı Paylaş