1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Ne yapsam acaba

Başlığı 'Kendin Yap-Kendiniz DIY Yapabilirsiniz' kategorisinde YIKIKTEMO tarafından 6 Temmuz 2009 başlatılmıştır.

1. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Arkadaşlar ps dıy yapımlarından elimde biraz malzeme kaldı, balkonda masanın üstünde duruyorlar. Hanım bunlar ne olacak dedi, ben de topu size attım. Bundan ne yapasam acaba, nitrat filtresi ? dış filtre ? dur ben gene bir ps yapayım en iyisi. haha: Ama bu sefer biraz tuhaf pratik, işlevsel bir canavar çıkarmaya çalışacağım. Askılı olsun bu sefer bari. :D

Çıkar burdan bir şeyler sanırım. huh:

2. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Bir ps daha tabiiki ;)

3. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert

Motoru da test etmiş oluyorum arada.

4. cimlikaya

cimlikaya

Yer:
    İST.
    İsim:
    Teoman Çimlikaya
    Temelim benim için yaptığın ps için teşekkür ederim ne diyeceğimi bilemedim gerçekten çok duygulandım sağolasın :heyo:

5. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Teoman abi... :D Sen anca buraları kolla emi. :D Video bile çektim ben buna haberin olsun. Duygulanmana gerek yok canım abim. :hepiniziseviyorum:

6. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Temel hocam neden askılı ps yapıyorsun ? Eksik mi var parçalar arasında ? :bilmem:

7. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Oynuyorum sadece Olcay, elimde bir motor var başına talihsiz bir kaza geldi. Onarmaya çalıştım ve bir çözüm buldum. Denemek istedim. Bu parça zaten tek bir parça ama bu parçaya bir iyilik düşünmüyor değilim.

8. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Hadi bakalım abi. Ortaya gene bir bomba koydun. Bakalım nezaman patlatacaksın. ;)

9. balıkosman

balıkosman

İsim:
    Osman Tuna
    Oyuncak yapar gibi protein sikimmer yapmışsınız dıy bölümünde görme şansım oldu.Kutlarım sanırım yine deniyorsunuz başarılar.

10. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    [IZLESENE]1019720[/IZLESENE]

Motoru görmek istedim, malum biraz hırpalandı ama iyidir iyi. Sakat haliyle iyi görünüyor.

Sayfayı Paylaş