1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Neden Canlı doğuran ?

Başlığı 'Canlı Doğuran Portalı' kategorisinde Hiper0ktivE tarafından 20 Aralık 2008 başlatılmıştır.

?

Neden canlı doğuran besliyorsunuz ?

1. Hobiye yeni başlarken tavsiye edildiği için

oy sayısı 0
    0,0%
  2. Renkleri ve istedikleri akvaryum hacmi dolayısıyla

oy sayısı 0
    0,0%
  3. Hızlı ve kolay yavruladıkları için

oy sayısı 0
    0,0%
  4. Diğer

oy sayısı 0
    0,0%
  1. Hiper0ktivE

Hiper0ktivE

Canlı doğuranların en çok hangi nedenden tercih edildiğini merak ettiğim için böyle bir anket açtım.
    Birinci seçenek yanlış anlaşılmasın ''yeni başladığım için bu türü seçtim'' anlamında seçtim.Profesyonel akvaristler de canlı doğuran beslemekte.

2. mavihuzur

mavihuzur

Ynt: Neden Canlı doğuran ?

Renklerindeki güzellik ve uysal tür olmaları beni beslemeye yönlendirdi.Ah bide yavrularını koruma iç güdüsüne sahip olsalar.

3. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü

Birinci şıkka bir şerh koymak lazım... Genelde ilk tercih edilen yeni başlayan balıklarıdır ancak yeni başlayanların elinde hızla yok olurlar... Aslında genel kanının aksine ciddi deneyim isteyen balıklardır...

Ama yeni başlayanların en kolay yavru alacağı ve yavru almak için çok da özel şartlar gerektirmeyen balıklardır... Bu bağlamda birinci ve üçüncü şıklar birbirinin içine geçmiş olur...

4. turqer

turqer

İsim:
    Türker Sezgin

Akvaryumlarımda doğan yavruları büyütüp, kız dişileri seçip istediğim erkekle çiftleştiriyorum açıkçası. Dişilerin annesini babasını bildiğimden dolayı ( elbette kesin bir şey bilmek mümkün değil, sadece tahmin ) bir şeyler hayal edip uygun gördüğüm erkekle çiftleştiriyorum. Bu sadece benim açımdan çekiciliği olan güzel renkli balıklar yetiştirmek için yapılan küçük bir çalışma. Ben bu yüzden diğer seçeneğini işaretledim.

Saygılar.

5. Hiper0ktivE

Hiper0ktivE

Anket hakkında görüşleriniz neler arkadaşlar ?

6. tusan

tusan

Canlı doğuranların bakımı diğerlerine göre daha kolay dır.
    Doğal ortamı sağlamak yeterli .Malawi cinsleri daha zor uğraş isteyen bii tür.

7. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Renkleri çok güzel bu yüzden tercih ediyorum.

Sayılar...

8. ORGO

ORGO

İsim:
    Orhan Özdemir
    Bence hem renkleri,hem zevk hemde kolay üremelerinden dolayı bence.

Sayfayı Paylaş