1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

nerden başlamalıyım?

Başlığı 'Üye Tanışma Portalı' kategorisinde denef tarafından 2 Mayıs 2009 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. denef

denef

Merhaba Temel bey hobiye başlangıç yazılarınızı okudum ve bana başlangıç olarak ne tür bir balık önerirsiniz?Bilgilendirirseniz sevinirim.Kolay gelsin.

2. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Temel abi soytarı balıklarını önerior diye biliyorum ama kendisi gelince daha ayrıntılı açıklama yapacaktır...

3. denef

denef

Teşekkürler.

4. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Leyla hanım yeni başladınız sanırım hobiye. Peki akvaryumunuz varmı? Biraz bahsedebilirmisiniz?

5. denef

denef

Akvaryumumm vardı ama depremden patladı
    ondan sonra balıklarımı kaybettiğim için çok üzülmüştüm.Şimdi tekrar sahip olmak istiyorum.

6. denef

denef

gambusya,gümüş balıkalrı ve daha bikaç çeşit balıklarım vardı ama
    öldüler:(

7. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Selam Leyla Hanım,
    Cem arkadaşımız sanırım tuzlu su akvaryumu kurmayı düşündüğünüzü sanarak palyaço palıkları olarak lanse etmiş. Öncelikle tatlı su akvaryumu kurmanız daha doğru. Tür olarak belli balık türleri hakkında öneride bulunmadan önce kuracağınız veya kurabileceğiniz akvaryum şartlarını belirlememiz gerek. En sağlıklı ve sorunsuz kurulum bu şekilde gerçekleşebilir. Akvaryum hacminiz ve filtre ekipmanlarınızı belirlemek gerek. 100 litre bir akvaryum kurmayı düşünürseniz rahat edersiniz. Filtre olarak dış filtre veya şelale filtre başlangıç için iyi seçenekler. Bu tarz bir kurulumda balık seçenekleri olarak önümüz daha fazla açılır. Bazı Cichild türlerinden tutun canlı doğuranlardan güzel bir akvaryum kurulabilir.

Akvaryumcularda herşey içinde takım halinde satılan akvaruyumları tercih etmemeniz ve daha kaliteli ve işlevsel filtre sistemlerini seçerek daha güçlü başlamanızdır. Akvaryumunuza karar verdiğinizde görüşmek üzere.

8. denef

denef

Tatlı su akvaryumu kurmayı düşünüyorum. Teşekkürler, ben gerekli ekipmanları sağladığımda tekrar görüşmek üzere.

9. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Direk Temel Abi'ye sorunca tuzlu su akvaryumu kuracaksınız sandım.Pardon.

10. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Temel Hoca'mız gerekli açıklamayı yapmış. Benim fikrimi sorarsanız bende tatlı su akvaryumu kurun derim. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

Saygılar...

11. denef

denef

Cem Bey teşekkürler. Temel Bey ile görüştük. Saolun yinede :)

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.

Sayfayı Paylaş