1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Nerede Satılık Karides Var?

Başlığı 'Karides ve Salyangoz Forumu' kategorisinde taygun tarafından 10 Temmuz 2009 başlatılmıştır.

1. taygun

taygun Guest

Epey bir zamandır bir tür karidesi kovalayıp duruyorum, daha doğrusu arıyorum. Şu sıralar, satıcılar sıcak havalardan dolayı karides bulmanın zor olduğunu, eylül - ekim gibi karideslerin geleceğini söylüyorlar. Ben nedenle ben de karides arayan diğer arkadaşlara yardımcı olmak için, gördüğümüz satılık karidesleri buradan duyurursak birbirimize faydalı olacağını düşündüm.

Elbette forumda karideslerini satan arkadaşların önceliği bakidir. :cicek:

1.) Hayalet Karides: 3 TL./adet. Yumurtalı - Yumurtasız

Burcu Akvaryum
    Atatürk Caddesi. Rıza Bey Sokak No:10/1
    Kozyatağı
    Tel. (216) 385 46 79

Atatürk Caddesine E5 tarafından girdikten sonra, ikinci ışıklardan sola dönün. 75 metre ileride solda.

Saygılar

2. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Nerede Karides Satılık Karides Var?

Burcu Akvaryumun sahibi Gökhan abi artık Antalya'da üretim yapıyor. Genç bir su ürünleri mezunu bir kardeşimiz var orda. Selamım işe yaracaktır. Tuzlu suyun ilk yıllarından itibaren az aşındırmadım.

3. taygun

taygun Guest

Teşekkürler Hocam. İki gün evvel oradaydım. Bahsettiğin arkadaşı gördüm. Bir dahaki sefere selamını iletirim :cicek:

Sayfayı Paylaş