1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Neverlander-RuPTuR ; 5-4

Başlığı 'Hayata Dair Her şey' kategorisinde RuPTuR tarafından 28 Mart 2009 başlatılmıştır.

1. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Geçen pazarki Çamlıca çıkartmamızın ardından uğradığım hezimetin fotoğrafı:
    (Sırf Abdullah Abi mutlu olsun diye hezimet dedim aldırmayın haha:)

2. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Arkadaşlar, sizin camlıca çıkarması güzel olmuş. Biz de Orhan abinin oraya çıkarma yaptık. Ama kendimizde çıkamadık. Saatlerdir ps yapmaya çalışıyoruz.

3. myillar

myillar Marmara Tuzlucu Üstad Üye

Yer:
    istanbul-pendik
    İsim:
    Mesut YILLAR
    Yapmaya çalışmadık temel hocam bayağı yaptık Allahın izniyle geriye bir tek patentini almak kaldı. :helalolsun: :helalolsun: :helalolsun:

4. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Bugün aslında ben de gelmeyi düşünüyordum ama baya yorgun uyandım sabah 6'da.Kısmet...

5. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Vay vay vay :D Abilerim tavla atmış :D Abi herşeyi anladım da neden arkadan resim çektiniz onu anlamadım :D Bu konuya açıklık getirilmesini talep ediyorum. :D

Saygılar...

6. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Mesut, senin o muhteşem fikirlerin olmasa zor biterdi. Helal olsun Valla. Yorulmuşum Mesut, eve perişan düştük. Teoman abi bitik vaziyette.

Neysa arkadaşların başlığını dağıtmayalım. Açıklama isteyenler var, bir açıklamada biz bekliyoruz. Bizim niye Çamlıca'dan haberimiz yok?

:cekingen:

7. myillar

Yer:
    istanbul-pendik
    İsim:
    Mesut YILLAR
    Aman hocam estagfirullah faydamız olduysa ne mutlu arkadaşların konusunu dağıtmayalım bencede senin bugun hakkında ayrı konu açmanı bekliyorum açıkçası.

8. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Sıkı bir tavla müsabakası olmuş.

Valla bu başlığın açılması pek iyi olmadı benim için. Bunu Faruk bir okursa vay halime. :D

Herdefasında tavlada perişan ediyor beni.Bundan sonra her yenmesinde burdan rezil eder beni yaa. :D :D :D

9. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Ayrı bir konuya gerek yok Mesut hocam.Konu aynı başlıktan devam eder ;)

10. myillar

Yer:
    istanbul-pendik
    İsim:
    Mesut YILLAR
    Sen oyle diyorsan öyle olsun Olcay hocam merakla bugünün resimlerini yayınlamanı bekliyorum o zaman

11. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Hala açıklama bekliyoruz. Lütfen basına tatmin edici açıklamalar yapın :D

Saygılar...

12. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Şimdi şöyle bir durum var;Çamlıca'dan bir taş çıkarmak bile yasakken,fotoğrafların arkadan çekilmesini daha doğru gördük :D
    Abdullah Abi illa çantadaki kütük de görünsün deyince öyle oldu işte...
    Aslına bakarsanız artık çıkıyorduk,portal için foto çekelim dedik,çektik :D

13. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Cem,

O muhteşem tavla maçı için tekrar teşekkür ederim...

Tavla maçları ardından fotoğraf çekmek-çektirmek Çapa Çocuk Genetik'in bir adetidir... Cem ile benim Çapa Çocuk Genetik'tekilere karşı aldığızımız bir Üniversite Tavlası hezimetinden sonra da kazananlar tarafından çekilmiş bir resmimiz var... Ancak -Allah'tan- arkadaşların akvaryumları yok... :D

14. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    :D Kütükleri kaynatıyorum hocam,ama sarı su vermeleri azalmayacakmış gibi.Seninkiler ne oldu?

15. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Benimkiler tamam yarın akvaryumdalar inşallah...

Sadece kaynatma... Son bir kez kaynattıktan sonra sıcak suyun içinde bırak... Git yat uyu... Sen uyanan kadar o salınıma devam eder... Zaten suyun sarılığının tamamen yok olması mümkün değil... 4-5 kaynatmada ve 16 saat suyun içinde beklemesi yeterli olur... Tabii budak için... Bir ara suya batıp batmadığını test et... Eğer batıyorsa bir kez daha kaynatıp suda bekleyince hallolmuştur...

Bu arada ben dallardan da kütük yaptım.... Yani listemde kök, budak ve dal var artık... Önümüzdeki hafta "DIY Kütük" başlığını açacağım...

Bu arada kabukları çıkardıktan sonta budakları telledin değil mi...

Bir de o benim çantadan çıkan ağaç parçası vardı ya... Ondan bir halt olmadı... Meğer içten çürükmüş... Boşuna Üsküdar Mado'daki zevata rezil oldum... :D

16. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Benimkilerden küçük olan da çürük.Ama içindeki oyuk falan güzel olacak olursa.Daha tellemedim
    1 kere kaynattım sadece.Sabah ola hayır ola...

17. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Aydınlatıcı açıklamalarınız için teşekkür eder , saygılarımı sunarım :D :D :D

Sayfayı Paylaş