1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Off Neden Bu Kadar Uzaktayım

Başlığı 'Üye Tanışma Portalı' kategorisinde dr_glicocalix tarafından 29 Haziran 2009 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. dr_glicocalix

dr_glicocalix

İsim:
    Gökhan Emre ÇAÇAMER
    Merhaba arkadaşlar. Ben bu işte yeni sayılırım ancak içimde bir aquarist varmış da benim haberim yokmuş... Bu hobiye bu senenin başında başlamama rağmen şu an biri 100X50X30 biri 60X30X20 ve biri de 40X20X15 boyutlarında 3 akvaryumum var... Büyük akvaryumda 1 e 5 d olmak üzere snow prenses besliyorum. Diğer kavaryumları da hamile dişiyi ayırmak ve alınan yavruları büyütmek için kullanıyorum... Gerçekten çok zevkli bir iş. Bazı arkadaşlar gibi akvaryummu sadece üretim amaçlı kurmadım... Aynı zamnada görsel olarak da donatarak okuldan eve geldiğimde ruhumu da dinlendiriyorum... Erzurum da öğrenciyim... Burda balık bulmak baya zor. Snow prenses dişisi bulunmuyor... Bu dişileri toplayana kadar neler çektim bir bilseniz şaşardınız. Bu konuda bana yardımcı olmak isteyenler olursa çok sevinirim. Akvaryuma birkaç dişi takviyesi daha yapmayı planlıyorum ancak bulamıyorum Erzurum da. Ya çok küçükler ya da artık yavru alınmaktan perte çıkmışlar. Her neyse umarım bu forumda bana yardımcı olacak kişiler vardır.

2. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Sizi iyi anlıyorum, bazen düşünürüm ve zaten bu konuyla alakalı akvaryum tanıtım portalında sabit bir yazımda vardır. İkamet edilen şehirlerde hobi gerçekten zor olabiliyor ve imkanlar kısıtlı oluyor. Yorum ve fikir belirtirken bunu göz önüne almak gerekir. Ancak kendimi sizin yerinize koymaya çalıştım bir an... Ben orda olsaydım nasıl bir hobici olurdum acaba... Sanıyorum hayalini kurduğum akvaryuma sahip olmak için sizin gibi forumlardan yardım alma yoluna giderdim veya bahçeye kazmayı vurur soğuk su türlerinin üretimine girişirdim.

3. emmi_06

emmi_06

İsim:
    Özgür ABAY
    Gökhan kardeş,aramıza hoşgeldiniz.
    Eski snow prenses besleyen birisi olarak,onlardaki tat diğer malavilerde yoktur.
    En kısa zamanda resimleri bekliyoruz.

4. dr_glicocalix

dr_glicocalix

İsim:
    Gökhan Emre ÇAÇAMER
    Elime düzgün bir makina geçer geçmez hemen fotoğraflarını yollayacağım bu arada dişilerden bir gidici gibi erkek fena vurmuş iç kanaması var umarım yaşar yavru aldıktan hemen sonra olması fena oldu. Hayvan kendine gelemeden erkek nasıl yaptıysa kötü pataklamış...

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.

Sayfayı Paylaş