1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Olcay abi ile yaptığımız yavru akvaryumu...

Başlığı 'Akvaryum ve Dekor Yapımı' kategorisinde farukocak55 tarafından 3 Mart 2009 başlatılmıştır.

1. farukocak55

farukocak55

Selam portal üyeleri bu konuda eksik olmasın Olcay abi ile onun elinde blunan ısıcam dan yaptığımız yavru akvaryumunun resimlerini paylaşacağım.Biraz geç oldu ama Olcay abi kusura bakma balıkları az önce koydum akvaryuma son resimi çektikten sonrada konuyu açtım.Emeği geçen herkese teşekkür ederim...(Başta Olcay abi,Orhan abi,Hakan(mbuna hayranı) vede Suat)
    Sadece resimleri ekledim balka sözede gerek yok sanırım.

Şimdide Resimler...

2. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Orhan Abi ile tanışamadım hala ama Olcay Abi 1 tanedir ya.elinize sağlık...

3. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Faruk yeni akvaryumun hayırlı olsun em34:

Orhan abi pc nin başında pineklemekten başka bir şey yapmasada malzeme olarak faydası çok dokundu sağolsun.

Faruk anladımki DIY sistemlere elin baya bir yatkın ;) Ardımızda yeni Olcay AKSU lar ,Temel SERT ler ve tüm DIY üstadları gibi senide görmek çok memnun edici em34: Seni daha büyük çalışmalarda görmek için sabırsızlanıyorum ;)

Bu arada Cem;teşekkür ederim kardeşim.Sende bir tanesin.

Sevgiler.

4. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Faruk çok şirin olmuş ısıcamdan yavru akvaryumu. Camları değerlendirmişsiniz. Olcay hocaya ayrıca teşekkür ederim. Fakat benim bu çalışmada dikkatimi çeken konu farklı, zira akvaryuma söylenecek söz yok. Bundan iyisi olmazdı eski ısıcamdan yapılmış olarak.

Ancak Olcay hoca parmağını kanatmadı mı ilk defa ? pala:

Saygılar...

5. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Olcay Abi'nin eli değdiyse tamamdır zaten. Şaka bir yana da çok güzel olmuş akvaryum. Yavruların inşallah sağlıkla büyürler abi.

Saygılar...

6. farukocak55

farukocak55

Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.
    Ayrıca Temel Hocam Olcay abi ufakta olsa parmağını kanattı yine...

7. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Kanatmasam olmaz zaten :hasta:

Eee neyapalım biz yaptığımız işe canımızı kanımızı emeğimizi veririz ;)

Nasıl sıyırdım ama :D Kalkıp sakarım diyecek halim yok ya :D :D :D

Yavruların yeni yerlerinde çok mutlu görünüyor Faruk em34:

8. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Faruk, Olcay Hocam ellerinize sağlık...

Ben şeyi soracağım: Hani arka fon için genllikle mavi renk önerilir ya, o mavi renk sizin kullandığınız mavi renk mi olmalı yoksa başka -mesela daha koyu veya açık veyahut kouydan açığa degrade- mavi de olur mu? Benim de akvaryumumun arka fonunu değiştirmem gerekiyor da onun için soruyorum...

9. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Kullanılan folyo rengi reflex blue sanırım, yazın bir müşterimiz geldi 2 mlik dev bir akvarumu varmış, dijital baskıdan bir deniz görüntüsü bastırdı bize, fotobloğa sıvayıp verdik direk akvarumun arkasına levha şeklinde yapıştıracakmış, baskı malzemesindeki solvent esaslı boyanın suyu bozmayacağını bilsem içten sıvamasını önerir,hata kendimede yapardım,degrade deçişli başka bir malzeme bulunsa şöyle maviden beyaza yada siyaha akan bir renk güzel olabilirdi araştırma içindeyim, baskı makinemiz bozulmasaydı pvc benzeri bir malzeme var ona baskı yapıp koyacaktım :(

10. myillar

myillar Marmara Tuzlucu Üstad Üye

Yer:
    istanbul-pendik
    İsim:
    Mesut YILLAR
    Tebrik ederim güzel bir çalışma Faruk kardeşim umarım sağlıklı yavrular büyütürsün saygılar.

11. farukocak55

farukocak55

İnşallah iyi bir şekilde büyütcem yavruları Olcay abi, akvaryumun altına strofor koydum,yerinde biraz yüksek oldu elim zor giriyor.En yakın zamanda daha ince bir strofor bulup değiştircem.

Abdullah hocam renk konusunda bu mavi o mavimidir bilmiyorum.Ama bu tondaki mavi renkler arka fon olarak daha çok tutuluyor.Sonuçtada reklamcılıktada bu mavi folyolar kullanıldığına göre demekki bir dikkat çekiciliği ve albenisi var herhalde.Diğer büyük 1 m lik akvaryumumdada aynı mavi renk fon var zaten.

12. mbuna hayranı

mbuna hayranı

Faruk abi yeni akvaryumun hayırlı olsun.Arka fon bile ayarlamışsın çokta güzel olmuş.Olcay abininde ellerine sağlık.Erken ayrıldığım için bitmiş halini bende burdan gördüm.Güle güle kullan.

13. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Abdullah hocam;kullandığımız folyonun rengi,parlement mavisidir.

Bu folyonun değişik tonlarda renkleri mevcut. Siz çok renkli yada dekor desenli vs gibi folyo istiyorsanız,herhangi bir dijital baskı merkezlerinde istediğiniz rengi ve deseni şeffaf folyoya bastırabilirsiniz.

Saygılar.

14. _ERKAN_07_

_ERKAN_07_

İsim:
    Erkan ÖZEN
    Olcay abi gerçekten sana helal olsun herşeyde sen varsın hem herkese yardıma koşuyorsun hemde fikir dağıtıyorsun herkes senin gibi ayrıca diğer arkadaş ve abilerde onlarıda unutmayalım sizler gibi olabilse ALLAH sizlerden razı olsun.

15. Rador

Rador

İsim:
    Rador
    Olcay abi ile yaptığımız yavru akvaryumu...

Hehehe..Takım çalışması olmuş ... Harika kutlarım...Oraya yeni yavrularda eklenir iyişallah

Sayfayı Paylaş