1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Palyaço balığı doğada nasıl ürer? Eş seçimi ve yavrulama

Başlığı 'Deniz Akvaryumu Üretim Forumu' kategorisinde ozgun_cyprus tarafından 23 Kasım 2011 başlatılmıştır.

1. ozgun_cyprus

ozgun_cyprus

Yer:
    KIBRIS
    İsim:
    Özgün Olguner
    Playaço balıkları doğal alanlarında nasıl ürerler, palyaço balığı üretimi yapanlara fikir verebileceğini düşündüm. Palyaço balıkları oldukça keyifli balıklar ve bende üretimi konusuna merak sardım bu ara.

A.P Bot Yazı düzenlemesini kaydetti.: 17 Mayıs 2015
    YIKIKTEMO ve kupeli bunu beğendi.
  2. Onur G. HİTİT

Onur G. HİTİT

Yer:
    İlkadım/SAMSUN
    İsim:
    Onur G. HİTİT
    Cevap: Palyaço balığı doğada nasıl ürer ? Doğadaki yaşam , eş seçimi ve yavrulama .

Anemon hakkında "bitki" dedi belgeseli seslendiren... :crazy:

3. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Cevap: Palyaço balığı doğada nasıl ürer ? Doğadaki yaşam , eş seçimi ve yavrulama .

Öyle hocam arada bitki ifadesini kaçırmış Tuncel abimiz. Deniz bitkisi ifadesi çok geçer benzediği için. Hatta yerel birçok kaynak bu ifadeyi kullanmıştır.

Onur G. HİTİT bunu beğendi.
  4. halilkocan

halilkocan

İsim:
    halil kocan

Özgün abi güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler, bu belgeselin devamını nerden bulurum ?

Tuncel abimiz bu seslendirme işini süper yapıyor bence ses tonu ve anlatımı çok hoşuma gidiyor doğrusu.

ozgun_cyprus bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş