1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Palyaço

Başlığı 'Palyaço Balıkları' kategorisinde ogiler tarafından 18 Eylül 2009 başlatılmıştır.

1. ogiler

ogiler

İsim:
    OĞUZ URALER
    Arkadaşlar palyaço üretmek ister misiniz aha:gif birlikte herşeyi başarırız :helalolsun: :hepiniziseviyorum: Üretincede 5 tl den satarız. dost:Beni bilgilendirin üretimi ben yaparım ama bana yardımcı olacak birileri lazım kimi kastediyor bu saat:gif

2. okan058

okan058

İsim:
    okan sakal
    Oğuz sanırım palyaço üreteceksin hayırlısı bakalım sitede üetim denemeleri var örnek alıp devam edebilirsin

3. ogiler

ogiler

İsim:
    OĞUZ URALER
    Palyaço

İleride deneyeceğim önce bi kuralım akvaryumu amabana yardımcı olacak biri lazımHala kim acaba bu insan saat:gif

4. okan058

okan058

İsim:
    okan sakal
    Nasıl bir yardım kardeşim ?

5. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Palyaço

http://www.akvaryumportali.com/forum/amphiprion-turlerinin-akvaryumda-uretimi-t3154.0.html

Linkteki paylaşım gerçekten bu konuda önemli tüyolar içeriyor. Hatta eski makalelerin hiç birinde olmayan tüyolar. Henüz üretim konusuna ben hiç eğilmedim. Ancak artık düşünmüyor değilim. Tecrübem olmamasına ramen bu türlerin üretiminde yapmam gerekenleri bildiğimi düşünüyorum. Bu konuyla alakalı verdiğim linkten çok daha kapsamlı bir paylaşım yayınlamak istedim ancak bir süre erteledim. Akvaryumumda iki çift nemo türü bulunmaktadır. Çok genç olduklarından henüz bu sürece girmediler. Hayırlısı diyorum artık.

6. ogiler

ogiler

İsim:
    OĞUZ URALER
    Palyaço

Benim amacım ülkemizde korkulup yapılmaz denilenleri yapmak birde pico yaparız ahamda yapılırmış diye forumlara yayarız millet bu hobiden öcü varmış gibi korkmaz.

Sayfayı Paylaş