1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Parazan d adlı ilaç

Başlığı 'Kendin Yap Genel Portal' kategorisinde YIKIKTEMO tarafından 6 Şubat 2009 başlatılmıştır.

1. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Arkadaşlar, aşağıda bulunan ilaç ülkemizde galiba bulunamıyor. Aşağıdaki hastalıklara çok etkili olduğunu öğrendim. Bilgisi olan ve getirme imkanı olan var mı?

Parazan d:

Uygulama: Banyo şeklinde, 4 gün.

Performans etkileri: Beyaz benek hastalığı, kuyruk erimesi belirtileri.

Kullanım kapasitesi : 10L iltre suya 1mlg. Tedaviye erken başlanırsa mükemmel etki. Balıklara 4 gün banyo tedavisi uygulanmalı. Karides hastalıklarına etkili.

Saygılar...

2. lepistes

lepistes

İsim:
    Muhammed Ali Tavur
    Abi umre vakti niye sölemedin gidenlere sölerdik ;) bu arada bi kaç tanıdığım vardı suriye ye gidip gelirler eğer görebilirsem onları sordurrum orda varmı diye

3. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Muhammed teşekkür ederim. Oralarda olur mu bilemem ? Almanya, İngiltre gibi ülkelerde daha rahat bulunur diye düşünüyorum. Aslında adamların akvaryumcuları satıyor bu ilacı. Bizimkiler metilen mavisi satar anca.

Gerçi metilen mavisinin gerçek olanı mücizeler yaratıyormuş akvaryumda, biz de satılan ürünün içeriğini çok merak ettim.

4. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Peki Temel hocam neden bu ilaçlar ülkemizde bulunmuyor? Bir yasakmı sözkonusu ? huh:

5. lepistes

lepistes

İsim:
    Muhammed Ali Tavur
    Valla abi metilen mavisi bu güne kadar hiç kullanmadım. Onun yerine bildiğimiz mürekkep kullandım. Aynı görevi görüyor :D

6. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    +1
    Methilen mavisi aslında bağcılıkta üzümleri haşerelerden,küften,hastalıklardan korumak için uygulanır.Toz şeklindedir.Sulandırılarak tatbik edilir.Yani bizim akvaryumculardan aldığımız sulandırılmışı Temel Hocam.İçerisinde çok az methilen mavisi var.

Hayata dair:
    Grip oldum,gidip nurofen alayım da kendime geleyim dedim.Eczacıya sordum;reçeteniz var mı dedi.Nasıl yani ben alıyordum dedim;yeni sisteme göre reçetesiz alamıyorsunuz dedi.Reçete yazılması demek emekli sandığına 10 lira ödeyeceğim demek ;ilaç ne kadar...5 lira.Grip için eczaneye gittiğinizde artık tek bir ilaç var onu alabiliyorsunuz.Diğer sonu flu veya cold ile bitenler reçeteye tabi olmuş.Aman hasta olmayın....

7. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    İşte bu yüzden Dıy ilaç (Kanıtlanmamış) adlı katagoriyi açtık. Elbette kaliteli markaların ilaçlarıda var esnafımızda, ama biz kendi araştırmalarımızla Ülke hobisine yenilerini kazandırma çabasındayız.

Aha çoştum, Yeni ve platformumuza ait bir tedavi amaçlı ilacı tanıtayım ilk fırsatta. İşte dere işte arşın. ateş: Üstelik faydası kanıtlanmış ve yerleşmiş bir ilaç. naz:

Sabit başlık yapılacak hemde. :hasta:

Saygılar...

Sayfayı Paylaş