1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Pet şişeden ( damacana ) yavruluk - doğumhane

Başlığı 'Kendin Yap Genel Portal' kategorisinde Kadr1maN tarafından 24 Mart 2009 başlatılmıştır.

1. Kadr1maN

Kadr1maN

Merhabalar herkese.

Dişi lepistesim doğurmak üzere; tanklarım zaten küçük olduğu için 2.5 ltlik pet şişelerden yaptığım yavruluklar daha da sıkışık hale getiriyor.Tabi şimşekler çaktı saç: Su dinlendirmek için kullandığım 20ltlik pet damacanalardan kanımca gayet kullanışlı ve ucuz bir doğumhane ortaya çıktı.

Malzemeler:

- İsteğe göre 5-10-20 ltrelik pet şişe-damacana.
    - Yavruların rahatlıkla geçebilecekleri deliklere sahip file.Ben inşaatçıların strafor üzerine sıva tutturmak için kullandıkları fileyi tercih ettim(elimde o bulunuyordu).
    - Naylon ip tercihe bağlı olarak kablo tutturmak için kullanılak plastik kelepçeler vs. de kullanılabilir.

Yapım aşaması resimlerde görülüyor.Takıldığınız ve sormak istedikleriniz olursa dilim döndüğünce cevaplamaya çalışacağım.

Sağlıklı balıklar.

[​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]

2. avin

avin

Paylaşım için teşekkürler faydalı bir paylaşım olmuş...

3. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Kadir kardeşim eline emeğine sağlık. em34:

Elde bulunan malzemeleri değerlendirmek herzaman çok hoşuma giden bir davranıştır.Bunun içinde ayrıca tebrik ederim.

4. Kadr1maN

Kadr1maN

Çok teşekkür ederim Olcay abi görüşlerin için.

5. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Selam,

Güzel fikir ve uygulama. Başlığı dün gördüm aslında ama bankada olduğumdan fotoğrafları görüp yorum yapamamıştım. Faydalı bir fikir ellerine sağıl. :helalolsun:

Saygılar...

6. Kral_Afat

Kral_Afat

Güzel fikir paylaşım için ayrıca tşkler

7. Kadr1maN

Kadr1maN

Ben teşekkür ederim :cicek:

Sayfayı Paylaş