1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Pipo filtre denemesi

Başlığı 'Akvaryum Filtre Yapımları' kategorisinde bettalar tarafından 7 Ağustos 2009 başlatılmıştır.

1. bettalar

bettalar

Evde kullanmadığım artık malzemeleri değerlendirmeyi düşündüm. Elimde sünger, boru ve eski filtreden de ufak tefek aparatlar olunca pipo filtre yapmaya karar verdim. Eğer hata varsa lütfen belirtiniz. naz:

2. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Ellerinize sağlık, artık malzemelerden kısıtlı üretim tanklarında kullanılabilecek bir yapım olmuş. Aynı maliyet veya atılacak plastik kablarla çok daha etkin pipo filtreler yapılabilir tabi. Paylaşım için teşekkürler.

3. bettalar

bettalar

Sağolun, elimde artık hortumlar, borular ve 8 litrelik bidon bulunmakta. Onlarla da bir filtre düşüyorum. Artık malzemeleri değerlendirmek güzel oluyor.

4. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Eldeki malzemeleri değerlendirmek herzaman takdir ettiğim şeydir. em34: Bu gibi işe yaramaz,atıl malzemeleri bir şekilde değerlendirip,ihtiyaç doğrulturunda kullanmak,bir nebzede olsa hobimizi ucuzlatan ve işin içine akıttığımız alın terinide koyarsak tek kelimeyle mükemel bir şey. :helalolsun:

5. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    ;) Çelik Bey...

Sayfayı Paylaş