1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Podların Olmaması

Başlığı 'Genel Tuzlu Su Konuları ve Tartışmalar' kategorisinde Umut YABANABAT tarafından 21 Ekim 2017 başlatılmıştır.

  1. Umut YABANABAT

    Umut YABANABAT

    Mesajlar:
    63
    Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Umut
    Merhabalar;
    6-7 aydır faal halde olan nanomda hiçbir şekilde pod çoğalmadı.Sixline olmadan önce tabanda podlar vardı ama sixline wrasse girince kayboldular ve daha hiç göremedim.Sixline ın asalakları yediğini biliyorum ama bidaha hiç göremedim.Olmamasının herhangi bi sakıncası varmıdır? 3-4kg civari yerli canli kaya var.Su değişimi düzenli olarak yapılıyor.Tuzluluk 1024 sıcaklık 25-26 derece.Nitrit-Nitrak-Amonyak vb değerler normal
     
  2. Montimahir

    Montimahir

    Mesajlar:
    7.021
    Yer:
    Bursa
    Mümkünse kırmızı ışıkla gece geç saatlerde bir bakın. Oradalar.
     
  3. Umut YABANABAT

    Umut YABANABAT

    Mesajlar:
    63
    Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Umut
    Bu gece bakarım.Baktıktan sonra durumu burdan güncellerim.
    Teşekkürler
     
  4. Umut YABANABAT

    Umut YABANABAT

    Mesajlar:
    63
    Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Umut
    Dediğiniz gibi kırmızı ışıkla yaklaşık 15-20 dk dikkatle inceledim ama ne kayalarda ne kumda pod göremedim.Acaba ilk başta dediğim gibi sixline mi indiriyor midesine?
     
  5. HAKAN ÖZÇELİK

    HAKAN ÖZÇELİK

    Mesajlar:
    173
    Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    hakan
    adamın işi bu zaten sixline varsa bir de tank nano gayet normal
     
    MESUT_KERİM bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş