1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Polisiye Film Tavsiyesi...

Başlığı 'Hayata Dair Her şey' kategorisinde Muzikopat tarafından 3 Eylül 2009 başlatılmıştır.

1. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Selam dostlar. Malum önümüzde 2 günlük hafta sonu tatili var. Ve ben bu tatilimi balıklarımla film izleyerek geçirmek istiyorum. Yani evimde dinleneceğim bir yere çıkmayacağım. Oruç oruç nereye çıkılır zaten. :D Film satın alacağım da tavsiyelerinizi sormak istedim. Polisiye filmlerin hastasıyım. Tabii eğer bu filmi de çok seversin derseniz onu da ekleriz listeye. 5 tane film alıcam ama siz 10 dane de tavsiye edebilirsiniz. Unutamadığınız filmleri lütfen yazın. :)

Saygılarımla...

2. myillar

myillar Marmara Tuzlucu Üstad Üye

Yer:
    istanbul-pendik
    İsim:
    Mesut YILLAR
    Ben film konusunda oldukça seçiciyimdir ama son favori prison break ısrarla tavsiye ederim

3. taygun

taygun Guest

"Bakış Açısı"

Bir solukta izelenen bir film. ABD Başkanına yapılan suikasti bir Cia ajanın çözme çabalarını anlatıyor. Süper bir film. Aynı olayı 7 farklı bakış açışı ile gösteriyor.

4. lepistes

lepistes

İsim:
    Muhammed Ali Tavur

Kapışmayı izlemediysen tavsiye ederim.

5. turqer

turqer

İsim:
    Türker Sezgin

Bakış Açısı +1 :)
    Güzel film gerçekten.

6. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK

Teşekkür ederim bu akşam alıp izleyeceğim. Tavsiyeler için tekrar teşekkürler.

Saygılar...

Sayfayı Paylaş