1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Portalımızı tanıtalım

Başlığı 'Etkinlik-Duyuru-Haber Portalı' kategorisinde lades tarafından 14 Eylül 2009 başlatılmıştır.

1. lades

lades

Yer:
    Mersin
    İsim:
    Cem Tunç
    Arkadaşlar portalımızı insanlara tanıtmalıyız bence. Ben 3 aydır internette forum aradım durdum ama açıkçası akvaryumportali.com'u hiç görmedim. Olcay Bey'in sayesinde tanıdım. Baya emek harcanmış bu portala,birçok konu ayrı ayrı detaylarıyla anlatılmış,bunların yazılması bile epey zaman alır.
    Bence gerek arama motorlarında kolay bulunabilmesi konusunda çalışma yapılmalı,gerek de arkadaşlarımızı ve azbuçuk sohpetimizin olduğu insanları dahi çekinmeden davet etmeliyiz.

2. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Portalımızı tanıtalım

Selamlar Cem Hoca'm,

Bu konuya duyarlılığınıza öncelikle teşekkür ederiz. Sizinde belirttiğiniz gibi çok zengin bir içeriğe sahibiz evet bu konuda mütavazilik yapacak değiliz. Özellikle makale anlamında hepsinin portala özel olması ve başka forumlarda olmaması gurur kaynağımız. Verilen emeği ne siz sorun ne de ben söyleyeyim. Üye konusuna bakışımız ise biraz farklı. Bizler üye sayısına hiç önem vermiyoruz çünkü sayı sayıdan ibaretttir. Üye sayımız sizinde gözlemleyeceğiniz gibi günlük ortalama 7 kişi foruma üye olmaktadır ve üye sayımız 2000 gibi bir sayıyı kısa zamanda geçti, ancak belirttiğim gibi sayı sadece sayıdır hedefimiz gerçek paylaşımcı hobicilerdir. Kısaca sizler gibi değerli üyelere zaman içinde sahip olalım bu durum keşke şu anda olduğu kadar hızlı ilerlemesin razıyız.

Forum kurulum yani alt yapısının arama motorlarına tam uygun olmadığını bizlerde aramıza katılan yeni ve gerçekten kabiliyetli teknik bilgisi yüksek ve tabi aynı zamanda hobici kardeşimiz Hasan'dan öğrendik. Forumun alt yapısı tamamen değişmiş durumda ve yakında görünüm olarak ve yine alt yapı daha güçlü olarak önemli bir değişim geçireceğiz.

Arama motorları bazında İçeriğimizi daha sağlam alt yapı ile ön plana çıkarmış durumdayız şu anda. Kısaca son 20 gündür arama motorlarına tam uyumlu olarak sanal ortamda bulunmaktayız. Kısa süre içinde farkı hep birlikte göreceğiz ve zaten görmeye de başladık istatistik olarak.

toka:gif

3. lades

lades

Yer:
    Mersin
    İsim:
    Cem Tunç
    Portalımızı tanıtalım

Evet haklısınız google'a akvaryum yazdım 7. sırada çıkıyor,daha önce hiç rastlamamıştım. Bir de portalda kalma süresi olmasa daha iyi olacak bence. Malum insanlar sürekli giriş yapmaktan sıkılırlar. Nitellik tabiki önemli ama nicel yani sayısal olarak da fazla olsak iyi olur diye düşünüyorum. Bir de bir akvaryum sitesinde görmüştüm tek tuşla direk dosyalarınızdan istediğiniz resmi siteye yükleyebiliyorsunuz,imageshack'a falan gerek kalmıyor yani. Neyse siz daha iyi bilirsiniz tabiki.Kolay gelsin.

4. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Portalımızı tanıtalım

Cem hocam düşüncelerin ve tavsiyelerin için teşekkürler. can:gif

Temel hocamında belirttiği gibi burda üye saysının bir önemi yok. Burda gerçek paylaşımcı hobici arkadaşlar olsun bize yeterli.

Az olsun bizim olsun yani. ;)

Resim ekleme özelliğini forum yeni kurulduğunda konuşmuştuk. Ozamanlar bu durum şimdilik uygun değildi fakat yakında bu özellik eklenecek sanırım. Bu konuyu Temel ve Hasan hocalar daha iyi bilir ve cevabını yazarlar. ;)

5. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Portalımızı tanıtalım

Cem Bey İyi Günler

Sürekli forumda kalmak için foruma girerken kullanıdı adı ve şifrenizi girdiğiniz ufak pencerede alt taraftaki zaman kısmını gösteren bölümün altında ki kutucuğu işaretlerseniz eğer bir daha forumda bağlı kalma sorunu yaşamazsınız.

Saygılar

6. lades

lades

Yer:
    Mersin
    İsim:
    Cem Tunç
    Portalımızı tanıtalım

Volkan Bey öyle olduğunu biraz geç öğrendim aslında. Hani olmasa daha iyi olur muydu diye sesli düşündüm sadece. :cekingen:

7. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Portalımızı tanıtalım

Bu olay her forumda yok gerçi, alt yapı değişikliklerinden kaynaklanıyor. saygılar:gif Tahmin ettim zaten içinizden düşündüğünüzü o yüzden bende içimden yazdım. :D Dikkat ettiyseniz bizden başka konuşan yok demekki kimse görmüyor. :F

8. lades

lades

Yer:
    Mersin
    İsim:
    Cem Tunç
    Portalımızı tanıtalım

Kimseye söylemeyin bari siz de,duymasın kimse. :)
    Ortalık şenlenir ya arkadaşlar,gelsinler insanlar.

Sayfayı Paylaş