1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

PORTAL AİLESİ BULUŞUYOR

Başlığı 'Etkinlik-Duyuru-Haber Portalı' kategorisinde reis tarafından 1 Şubat 2009 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Merhabalar; uzun zamandır bu konuyu açmayı düşünüyordum.İstanbullular olarak bir buluşma,tanışma yapalımmı ? Tabi İstanbullular olarak derken,imkanı olupta gelebilen herkesi bekleriz ;)

Buluşma tarihini belirleyip, bence organizasyonu hayata geçirelim.Buluşma yeri olarakta;Temel hocamızın bahsettiği aydos gölünü tavsiye ederim.Gölü inceleme ve güzel bir mangal ziyafeti yapma fırsatı buluruz diye düşünüyorum ;) :)

Ben şahsen artık portal ailesini tanımayı çok istiyorum :hepiniziseviyorum:

Peki sizler ne dersiniz? : :cicek:

Saygılar.

2. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Buluşalım

Abi biz bu konuyu açtık daha evvel ama çok talep olmadı öyle bi niyetimiz var temel abide bizi misafirliğe kabul ederse bi aydos gölü yapalım :D

3. cemba

cemba

Buluşalım

eğer uygun bir zaman olursa bende istanbula gelebılırım

4. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Buluşalım

Arkadaşlar bunu gerçekleştirelim elbette. Yazın daha uygun değil mi bunun için. Hem göl yazın cıvıl cıvıl canlı anlamında da. Ama siz bilirsiniz zamana uymak düşer bize.

Saygılar...

5. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Buluşalım

Temel hocam;yaza daha çok var yaa :(

Yaza kim öle kim kala :(

Abi biz bu buluşmayı mümkün olduğunca erkene alalım,yazında finalini yaparız ;) :D

6. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Buluşalım

Gidelim yaza tekrar gidelim nolacakki :D

7. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Buluşalım

Havalar ısınmadan olmaz arkadaşlar... Bu mevsimde Aydos'ta donarız... Ama Temel Hocam bir mekan ayarlayıp içine şişme havuz ayarlarsa önce "Göl Başı" buluşması tatbikatını yaparız bu aralar... Çaylar Temel Hocam'dan tabii... Sonra havalar el verince Aydos'a... Gambusya yakalayıp mangal yaparız...

Gambusya yakalamak ile mangal arasına virgül koymadım, bilerek... İsteyen virgüllü anlasın, midesi el veren de virgülsüz düz olarak anlasın... :D

8. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Buluşalım

Abi hamsiden ne farkı var akvaryumda yetişeni yemem ama doğadakini yerim nolacak, ben öyle anladım haha:

9. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Buluşalım

Öğk... Ben balık yemem... Dört ayağı olan memeli hayvanların kas dokularından başka birşeyi et olarak ağzıma sokmam... Öğk, iğrençsin Emrah.... :D

10. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Buluşalım

Çardaklar var, üşürsek semaverde çay söyleyeceğiz. :hasta:

Benim derdim, gölün sizi bu mevsimde tatmin etmeyecek olması. Ben size şimdiden diyim, akvaryum mevzularında yeriniz hazır. Balık toplayıp satıyorlar Aydos'dan diye. :D

11. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Buluşalım

Hahahahaaay temel abi canlısınımı satıyoruz ölüsünümü ben yiyeceğimde onları :D

12. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Buluşalım

Aydos'tan toplanmış ızgara balık satalım... Yanına da Soğanlık'tan toplanmış soğan koyup da satalım hem de... Oturak olarak da Aydos ormanlarından toplanmış kütükleri satalım... Satalım be yahu... Bizim kömürlüğün alümunyum kapılarını Çingeneler "Ahan da kapı bulduk" diyip söküp götürüp satıyorlar da biz neden satamıyormuşuz... :D

13. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Buluşalım

Temel Hocam, sen organize et de bizi Aydos'a çıkarma... Kartal sahilde bir aile çay bahçesinde Akvaryum Portalı ailesi olarak çay içsek ne olmuş... Bahar'da gideriz Aydos'a...

14. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Buluşalım

Balık yemeyi duyunca tırstın dimi
    temel abi ben balık yeme ikonuı isterim bu abdullah abiye inat

15. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Buluşalım

+ 1 :D

16. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Buluşalım

Aydos ta illada üşürüz derseniz,ozaman pendik sahilde çok güzel bir mekan var.ÇAPA cafe.Orda oturur çay kahve içeriz.Maksat tanışmak ;)

Bu arada Abdullah hocam eğer isterse sahide güzel bir mangalda yaparım.Balıklar benden ;) :D

17. emmi_06

emmi_06

İsim:
    Özgür ABAY
    Buluşalım

Arkadaşlar bana uyar bende gelirim.İstanbul kaç saatlik yol.
    Hemşerilerimden 3 kişi götürebilirim.

18. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Buluşalım

Valla bu süper olur işte özgür :helalolsun:

19. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Buluşalım

Özgür bunu söylediğin iyi oldu... Sana özel bir görev verecektik zaten... Küçük bir yolculuk... İstanbul'a gelmeye erinmediğine göre oraya gitmeye de erinmessin artık... :D

Bize e-mail adresini ver... İlgili e-mail yakında sana tebliğ edilecek... Aldıktan sonra imha edeceksin...

Vay be Görevimiz Tehlike gibi oldu... :D

20. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Buluşalım

Arkadaşlar yapmayın balık beni bozar... Yemem ben o şeyleri... Öğk... :hasta:

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.

Sayfayı Paylaş