1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Powder Brown Teke Yerkene :)

Başlığı 'Tang Balıkları' kategorisinde achilles tarafından 17 Haziran 2009 başlatılmıştır.

1. achilles

achilles

Buda elden ayıklanmış teke yiyen Powder Brown
    yakında sofra adabını öğreticem bunlara
    [izlesene=432,344]http://www.izlesene.com/video/amator-powder/981047[/izlesene]
    [izlesene=432,344]http://www.izlesene.com/video/amator-powder-2/981053[/izlesene]

2. cimlikaya

cimlikaya

Yer:
    İST.
    İsim:
    Teoman Çimlikaya
    Mehmet valla ne yapıyorsun bu balıklara nasıl eğitiyorsun anlamış değilim,sen yakında bunları ateş çemberindende geçirirsin :heyo:

3. achilles

achilles

İlerki projelerim içersin de yer alıyor abi deneme çalışmalarına başlıycam yakında :D

4. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Görsel şölene devam diyorsun Yani Mehmet ? Tebrikler kardeşim aynen devam diyoruz. Gözümüz gönlümüz açılıyor. Teoman abiye bakma sen, o anca kayaları koyar çıkarır, kum ekler alır, istavriti yandan aldı, palamut takla attı, nemolar çift olmuyor bunlar ikiside ortada galiba, hamsiyi üretip Kartal pazarında satalım vs vs. :F :F :

İlgi ve alakayla olan işler bunlar. video için teşekkürler.

5. achilles

achilles

Teşekkürler Temel abi elimizden geleni yapıyoruz.
    İnşallah yeni tür ve videolarla devam edicez. Hakan kardeşimle birlikte çalışmalara devam :) :heyo:

6. tuyluoglu

tuyluoglu

Teoman abininde videosunu görmek istiyorum burda, balığı alıyo hiç insan içine çıkarmıyo hayvan tabiiki yabani olur, bu arada yeni akvaryumlar yapıyorum buraya gelinde fotoğraf neyin çekin Temel abi sanada söylüyorum, aldın balıkları uğramaz oldun :)

7. achilles

achilles

Yeni çalışmalar içerisindeyiz evede set kurucaz şimdi haydi hayırlısı diyoruz.

8. cimlikaya

cimlikaya

Yer:
    İST.
    İsim:
    Teoman Çimlikaya
    Hakan çok yakında benimde aslan balığı buğlama yapılırkenken çekilen videomu göreceksin canım sen hiç merak etme ,bu arada hafta sonu bi aksilik olmazsa u :heyo:ğrarız

9. tuyluoglu

tuyluoglu

Ugrayın abi cumartesi yokum pazar burdayım

10. achilles

achilles

Bu aralar arkadaş ırgat gibi çalışıyoda :D 7/24 orda

Sayfayı Paylaş