1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Protein skimmer yapımı nano için (Hava taşlı)

Başlığı 'Kendin Yap-Kendiniz DIY Yapabilirsiniz' kategorisinde YIKIKTEMO tarafından 28 Ocak 2009 başlatılmıştır.

1. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Selam,

protein skimmer tuzlu su akvaryumlarının çok önemli bir ekipman. Hobinin tuzlu su tarafına merak sardığımda bu ekipmanın adını bir esnaf arkadaşa söylediğimizde bir deli dükkana geldi bir şey istiyor ama ne diye düşünürdü. Bu gün seçeneklerden başımız dönerken, maddi anlamda dudak uçuklatan modelinden kalitesi ve toplama özelliğine göre çok ucuzlarını bulmak mümkün. Aslında belirli aralıklar ile iyinin iyisi, her seferinde daha iyisi tek tek ithal edildiğinden zaman içerisinde birçok faydalı faydasız ps'ler satın aldık. Artık internet sayesinde araştırma olanaklarıda çok fazla. Yine forumlar sayesinde başarılı başarısız kendi yapımlarımız gündeme geliyor. Bunlardan bazılarını sizinle paylaşmak isterim.

Yapım anlatımı fotoğraf üzerindedir, fotoğraf büyültülürse net okunabilir.

Farklı bir senek:

Aslında fazla söze gerek var mı bilemiyorum. Önemli olan çalışması ve performansı ise görüntülere devam edelim. Fotoğraf üzerinde gerekli yapım tarifini yazılı, fotoğraf büyültülürse daha rahat okunacaktır.

Topladığı atık bence yapımının kolaylığı yanında hatırı sayılır oranda fazla. Daha farklı ve motorlu yapımlarında görüşmek üzere.

www.akvaryumportali.com bak:
    Saygılar...

-doctore- ve yekim bunu beğendi.
  2. lepistes

lepistes

İsim:
    Muhammed Ali Tavur
    Ellerine sağlık abi, yapımı kolay ve kullanışlı. İkinci fotograftaki bana daha kolay geldi. Mutlaka deneyeceğim. :D

3. seçkin

seçkin

İsim:
    seçkin doğan
    :( denesem de yapamam ..artık deniz akvaryumlarının videolarını seyrediyorum.yada resimlerine bakıyorum..3 yıldır malawi besliyorum ama sıkıldım..çok zengin değilim.çok masraflı olduğundan asla bakamazsın diyorlar.

4. halilkocan

halilkocan

İsim:
    halil kocan
    Seçkin kardeşim yanlış düşünüyor ve yönlendirilmişsin. Nerede ikamet ediyorsun bilmiyorum ama bu hobiye başlamak istiyorsan sana yardımcı olabiliriz.
    Çok masrafa da gerek yok. Kafana koyduysan gerisi gelir.
    Ben Bursa da yım ve ilan bölümünde eski nanomu herşeyi ile tam takım satıyorum. Başlamaya niyetin varsa bu hobiden mahrum olmaman için forum üyesi olduğundan biraz daha indirim yaparak sana ulaştırabiliriz.
    Beni bilen biir amacım birşeyler satmak değil sadece yei başlayan ve bütçe sıkıntısı olanlara yardımcı olmak yanlış anlaşılmasın. Çünkü bunları zamanında bende yaşadım.

harfuzmani bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş